Ο Γιώργος Αμούτζας “πρόδωσε” το πώς τελειώνει ο “Σασμός”

Ο Γιώργος Αμούτζας "πρόδωσε" το πώς τελειώνει ο "Σασμός"

Καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται», βρέθηκε ο Γιώργος Αμούτζας.

Ο ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στον «Σασμό», μεταξύ άλλων ρωτήθηκε πότε θα μάθει ο Νικηφόρος πως ο Μαθιός είναι ο δολοφόνος του πατέρα του.

Τότε ο Γιώργος Αμούτζας έκανε ένα απροσδόκητο spoiler, ξαφνιάζοντας τους πάντες, καθώς αποκάλυψε τι συμβαίνει σε μία από τις τελευταίες σκηνές του βιβλίου στο οποίο βασίζεται η σειρά.

«Ο Νικηφόρος είναι ο τραγικός μας ήρωας. Και αυτό το λέω γιατί δεν θα μάθει ότι ο Μαθιός σκότωσε τον Στεφανή. Και δε θα μάθει πολλά. Και θα συμβούνε και άλλα πολλά τραγικά γεγονότα. Τόσο σημαντικά όπως η δολοφονία του Στεφανή.

Τώρα με βάση το βιβλίο, που δε μπορούμε να φύγουμε πολύ μακριά, υπάρχει μια τελευταία σκηνή όπου ο Νικηφόρος έχει μάθει από τον Αστέρη ότι ο Μαθιός είναι ο δολοφόνος του πατέρα του. Παίρνει την απόφαση ο Νικηφόρος να πάει να σκοτώσει τον Μαθιό.

Αυτό είναι μια από τις τελευταίες σκηνές του βιβλίου. Το βιβλίο είναι γνωστό. Μπορεί να αργήσουμε πολύ να τα δούμε. Υπάρχουν πολλά σενάρια. Δε ξέρουμε αν θα πάμε δεύτερη σεζόν. Μέχρι και την τελευταία στιγμή ο Νικηφόρος δε θα πάρει ποτέ μια ξεκάθαρη απάντηση» είπε ο Γιώργος Αμούτζας, με τη Ναταλία Γερμανού και τους συνεργάτες της να μην κρύβουν την έκπληξή τους.