Ο Γιώργος Αμούτζας αποκάλυψε τον λόγο που έχασε τον ρόλο στις «Άγριες Μέλισσες»

Ο Γιώργος Αμούτζας αποκάλυψε τον λόγο που έχασε τον ρόλο στις «Άγριες Μέλισσες»

Καλεσμένος στην εκπομπή «After Dark» του Θέμη Γεωργαντά, βρέθηκε ο Γιώργος Αμούτζας.

Ο ηθοποιός που αυτή την περίοδο συμμετέχει στον «Σασμό», μεταξύ άλλων αποκάλυψε τον λόγο που δεν κατάφερε στο παρελθόν να πάρει ρόλο στις «Άγριες Μέλισσες».

«Ήταν αλήθεια ότι πέρασα από οντισιόν αλλά κόπηκα. Στη συγκεκριμένη συζήτηση που κάναμε για τις Άγριες Μέλισσες αναφερθήκαμε και στη δυσλεξία μου. Έκανα τέσσερις οντισιόν για τη δεύτερη σεζόν, κάποια στιγμή φτάσαμε να είμαι με το στυλό στο χέρι, έτοιμος να υπογράψω. Γυρίσαμε έναν πιλότο, ο πιλότος γυρίστηκε σε επτά σελίδες άγνωστο κείμενο. Αυτό εμένα κατευθείαν με έφερε σε μα διπλάσια δυσκολία πάνω στο άγνωστο κείμενο.

Θέλω να εξηγήσω τι θα πει η δυσλεξία και πώς μπορεί να δυσκολεύει έναν ηθοποιό. Το μόνο στο οποίο τον δυσκολεύει είναι η ανάγνωση ενός άγνωστου κειμένου. Είμαι διαβασμένος, έχω κάνει όλη αυτή την εσωτερική αναζήτηση και είμαι έτοιμος την επόμενη μέρα να παρέχω το μέγιστο της τέχνης μου. Στο άγνωστο κείμενο ακόμη δυσκολεύομαι πολύ. Έχασα αυτόν τον ρόλο γιατί όταν φτάσαμε να γυρίσουμε τον πιλότο, ήταν ένα άγνωστο κείμενο, σε ένα λεπτό έπρεπε να το γράψουμε!

Δεν είναι πάντα έτσι, τώρα το αν συμφωνούμε με αυτή τη διαδικασία ή όχι είναι άλλη συζήτηση. Δεν το λέω ως παράπονο, δεν καταδικάζω αυτόν τον σκηνοθέτη, ο οποίος είναι από τους πιο πετυχημένους σκηνοθέτες στη χώρα μας. Ο κ. Χαρίτος κατάφερε να αλλάξει τελείως τα δεδομένα στην Ελλάδα πάνω στην μυθοπλασία, αλλά δουλεύει με αυτόν τον τρόπο ώστε να δει σε έναν πολύ πιεσμένο χρόνο, που ορίζει το καθημερινό. Είναι κάτι που μπορεί να συμβεί. Αν ένας ηθοποιός χρειάζεται ένα λεπτό να μάθει μια σελίδα, εγώ χρειάζομαι πέντε. Δεν κατηγορώ το σύστημα» εξομολογήθηκε ο Γιώργος Αμούτζας.