Ο Γιώργος Αλκαίος αποκάλυψε για πρώτη φορά τον λόγο που αποσύρθηκε τα τελευταία 11 χρόνια

Ο Γιώργος Αλκαίος αποκάλυψε για πρώτη φορά τον λόγο που αποσύρθηκε τα τελευταία 11 χρόνια

Ο Γιώργος Αλκαίος μετά από 11 χρόνια αποχής από την μουσική σκηνή, επέστρεψε το βράδυ του Σαββάτου 4 Δεκεμβρίου στην εκπομπή «Σπίτι με το Mega» σε μια μοναδική εμφάνιση.

O τραγουδιστής άνοιξε την βραδιά με κάποια λόγια σχετικά με τα χρόνια της αποχής του αλλά και την επανεμφάνισή του.

«Κυρίες και κύριοι, καλωσήρθατε στο Σπίτι με το MEGA. Για όσους δεν με ξέρετε, είμαι ο Γιώργος Αλκαίος. Για όσους με ξέρετε, γεια σας! Τι κάνετε; Πως είμαστε; Πέρασαν λίγα χρόνια αλλά στο μυαλό μου είχα να βγάλει ένα επετειακό άλμπουμ μετά από 11 χρόνια απουσίας μέχρι που ήρθε αυτή η πρόταση από το Mega. Η αλήθεια είναι ότι μέσα στα δύσκολα χρόνια, που ζούμε όλοι, η μουσική είναι το μόνο που ανυψώνει την ψυχή και το νέο Mega έφερε νέες ιδέες τα τελευταία δύο χρόνια και στηρίζει ενεργά όλο τον καλλιτεχνικό χώρο», είπε ο Γιώργος Αλκαίος και ξεκίνησε να ερμηνεύει επιτυχίες που έχουμε αγαπήσει.

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Αλκαίος αποκάλυψε στην οικοδέσποινα της βραδιάς Κατερίνα Καραβάτου, το λόγο που αποσύρθηκε τα τελευταία 11 χρόνια.

«Ήταν καθαρά δικό μου θέμα με τα πράγματα που έβλεπα, όσα έρχονταν και τα έβλεπα. Γενικά βλέπω όλη την κατάσταση στον πλανήτη και με ενοχλούν πάρα πολλά πράγματα. Είχα και γω τα δικά μου τα προσωπικά και ήρθαν και έδεσαν όλα μαζί. Ήταν και η Eurovision που ήταν κάτι πάρα πολύ δυνατό και περίεργο που δεν το είχα ξαναζήσει αυτό το πράγμα. Ήταν μια πολύ κακή περίοδος.

Έχασα έναν αγαπημένο μου άνθρωπο που με μεγάλωσε και το έμαθα ουσιαστικά την ημέρα του ελληνικού τελικού. Πήγα και αποχαιρέτησα τον αγαπημένο μου άνθρωπο και καπάκι, μετά από δυο μέρες, ταξιδέψαμε για να προμοτάρουμε το OPA. Κλείδωσα λοιπόν για σχεδόν έξι μήνες και έφυγα για το νησί, την Μήλο που είναι το σπίτι και η πνευματική μου κατοικία», εξομολογήθηκε ο Γιώργος Αλκαίος.