Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ θα κινηθεί νομικά κατά του Γιώργου Λιάνη μετά τις δηλώσεις του για την Αλίκη Βουγιουκλάκη

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ θα κινηθεί νομικά κατά του Γιώργου Λιάνη μετά τις δηλώσεις του για την Αλίκη Βουγιουκλάκη

Καλεσμένος στην εκπομπή “Τετ α Τετ” με στον Τάσο Τρύφωνος, βρέθηκε ο Γιώργος Λιάνης και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή.

Συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος μιλώντας για τη σχέση του με την Αιμιλία Υψηλάντη, αποκάλυψε ότι είχε ένα σύντομο ερωτικό ειδύλλιο με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, ενώ περιέγραψε και μία από τις συναντήσεις τους.

«Η σχέση μας ήταν άριστη, έως και σε μια περίοδο ερωτική. Μια μικρή περίοδο. Πήγα σπίτι της να της πάρω συνέντευξη και εξελίχθηκε από δράμα σε έρωτα και σε κωμωδία. Η Αλίκη συνέκρινε τον εαυτό της με την Αιμιλία Υψηλάντη. Με ρωτούσε ποια είναι πιο όμορφη κι έλεγα εγώ “η Αιμιλία είναι πιο όμορφη”.

Κάποια στιγμή με ρώτησε: “Δεν έχω τίποτα ωραίο πάνω μου;” και της είχα απαντήσει: “Το στήθος σου”. Και μου είπε μια φράση που δεν την επαναλαμβάνω γιατί είναι πολύ ωραία. Και ανοίγει μια ρόμπα που φορούσε και μου λέει “πάρ’ το”. Και εγώ όχι μόνο δεν κόμπλαρα, αλλά ήταν κάτι απόλυτα ωραίο. Απρόσμενο, ωραίο και φυσιολογικό θα έλεγα. Είχε χωρίσει τότε», είπε ο Γιώργος Λιάνης.

Ωστόσο, ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη, Γιάννης Παπαμιχαήλ, φαίνεται πως είναι ενοχλημένος από τον Γιώργο Λιάνη και τις δηλώσεις που έκανε.

Μάλιστα, ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος μιλώντας στην εκπομπή “Mega Καλημέρα” ανέφερε πως ο Γιάννης Παπαμιχαήλ θα κινηθεί νομικά κατά του του Γιώργου Λιάνη.

«Κατ’ αρχήν θα πρέπει να γνωρίζει ο κόσμος ότι ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη είναι ένα παιδί πολύ συγκροτημένο με πολλά ταλέντα και μόρφωση. Έχει μία αγάπη στο πρόσωπο της μητέρας του, γιατί εκείνη υπήρξε μητέρα και πατέρας μαζί στα παιδικά του χρόνια. Μας πήρε μία ημέρα τηλέφωνο, μίλησε με τον συνεργάτη μου τον κ. Γιάννη Παπαριστείδη, κι εξέφρασε μία τεράστια λύπη, ήταν συντετριμμένος με αυτά που άκουσε από τον κ. Λιάνη. Αισθανόταν συντριβή και δεν υπερβάλλω. Αισθάνθηκε βαθιά προσβεβλημένος» είπε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Ενώ στη συνέχεια, ο ίδιος ανέφερε ότι του δόθηκε εντολή από τον Γιάννη Παπαμιχαήλ να στραφούν νομικά κατά του Γιώργου Λιάνη: «Θα κάνουμε αγωγή και μήνυση κατά του κ. Λιάνη για προσβολή της μνήμης της μητέρας του. Έχουμε μιλήσει με τον κύριο Λιάνη».