Ο Gerard Butler έτριψε με φωσφορικό οξύ το πρόσωπό του

Ο Gerard Butler έτριψε με φωσφορικό οξύ το πρόσωπό του

Καλεσμένος στην εκπομπή «Late Night With Seth Meyers», βρέθηκε ο Gerard Butler.

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για ένα ατύχημα που είχε κατά το παρελθόν και εξήγησε πώς συνέβη.

Συγκεκριμένα ο Gerard Butler έτριψε κατά λάθος φωσφορικό οξύ στο πρόσωπό του και συγκεκριμένα τα μάτια του, ενώ γύριζε την επερχόμενη ταινία δράσης του «Plane».

Μάλιστα, όπως εξήγησε ο ηθοποιός την ώρα που προσπαθούσε να επισκευάσει ένα ελαττωματικό αεροσκάφος έβαλε το χέρι του ανάμεσα σε δύο τροχούς, προσποιούμενος ότι μάλιστα ξέρει τι κάνει.

«Κάθε φορά που έβγαζα τα χέρια μου ήταν καλυμμένα με αίμα και ένα πράσινο υγρό. Και λέω, “Δεν ξέρω τι είναι αυτό το πράσινο υγρό”» περιέγραψε ο Gerard Butler και πρόσθεσε:

«Τρίβω το πρόσωπό μου και, ξαφνικά, είναι στο λαιμό μου. Είναι στο στόμα μου. Είναι πάνω από τη μύτη μου. Είναι στα μάτια μου. Έκαιγε το πρόσωπό μου και εννοώ καιγόταν πραγματικά».

Όπως είπε ο Gerard Butler, το ατύχημα συνέβη μια πολύ ζεστή μέρα γυρισμάτων στο Πουέρτο Ρίκο. Εκτός από αίμα και οξύ, ο ηθοποιός ήταν ιδρωμένος, κάτι που έκανε την κατάσταση ακόμα πιο οδυνηρή.

Ενώ κάποιοι πρότειναν στον ηθοποιό να πλύνει το πρόσωπό του, ενώ άλλοι είπαν ότι κάτι τέτοιο θα το επιδείνωνε. Όπως αναφέρει ο ιστότοπος του CDC, το άτομο που επηρεάζεται θα πρέπει να πλύνει αμέσως το πρόσωπό του και να αναζητήσει ιατρική βοήθεια.