Ο Drake έκανε ασφαλιστικά μέτρα σε γυναίκα που απειλούσε να σκοτώσει τον ίδιο και τον γιο του

Ο Drake έκανε ασφαλιστικά μέτρα σε γυναίκα που απειλούσε να σκοτώσει τον ίδιο και τον γιο του

Όπως φαίνεται, αίτηση για περιοριστικά μέτρα εναντίον μίας γυναίκας κατέθεσε ο Drake.

Συγκεκριμένα ο ράπερ ισχυρίζεται πως η γυναίκα τον καταδιώκει εδώ και χρόνια, ενώ παρακολουθεί επίσης το σπίτι του στο Hidden Hills της Καλιφόρνια και του στέλνει απειλητικά e-mails.

Ενώ σύμφωνα με δημοσίευμα της Page Six, πρόκειται για μία 29χρονη γυναίκα, η οποία φέρεται να έχει «εμμονή» με τον Drake, καθώς του στέλνει απειλητικά μηνύματα, του εύχεται «να τον βρουν νεκρό» και λέει πως «θα σκοτώσει με μία μόνο σφαίρα κι εκείνον, αλλά και τον γιο του».

Ο δικηγόρος του, Larry Stein, ισχυρίζεται πως έστειλε email και στον ίδιο τον περασμένο μήνα και του έγραφε «να φυτέψει μια σφαίρα» στο κεφάλι του πελάτη του.

Μάλιστα, ο Drake αναφέρει στα έγγραφα πως η συγκεκριμένη γυναίκα έχει προσπαθήσει ξανά στο παρελθόν να έρθει σε επαφή μαζί του, καταθέτοντας εναντίον του μια αγωγή 4 δισεκατομμυρίων δολαρίων, καθώς και περιοριστικά μέτρα, χωρίς να βασίζονται κάπου οι κατηγορίες της.

Μάλιστα, το 2017 είχε συλληφθεί, καθώς βρέθηκε να καταπατά την ιδιωτική του περιουσία.

«Υπέφερα και συνεχίζω να υποφέρω από την παρενόχληση και την εμμονή αυτής της γυναίκας μαζί μου και πλέον, έχω μεγάλη αγωνία και ανησυχώ για την ασφάλειά μου και της οικογένειάς μου», αναφέρεται στα επίσημα έγγραφα.

Η αγωγή που κατέθεσε ο Drake απαγορεύει στη γυναίκα να πλησιάσει τον ίδιο, την οικογένειά του, καθώς και το σπίτι του σε απόσταση 100 μέτρων.