Ο Διονύσης Σχοινάς αποκάλυψε το μόνο άνθρωπο που ήξερε ότι θα κάνει πρόταση γάμου στην Καίτη Γαρμπή

Ο Διονύσης Σχοινάς αποκάλυψε το μόνο άνθρωπο που ήξερε ότι θα κάνει πρόταση γάμου στην Καίτη Γαρμπή

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον, τήν Μεσημβρίαν», βρέθηκε ο Διονύσης Σχοινάς.

Ο τραγουδιστής μεταξύ άλλων αποκάλυψε το παρασκήνιο της της θρυλικής πρότασης γάμου που είχε κάνει στην Καίτη Γαρμπή πριν από 25 χρόνια και έγραψε τηλεοπτική ιστορία.

«Με την Καίτη Γαρμπή είμαστε 25 χρόνια παντρεμένοι και αλλλα 3 μαζί. 28 χρόνια. Πήγε νεράκι και είναι καλύτερο από ποτέ. Εκείνη η βραδιά ήταν γενικά ονειρική. Έχει περάσει σαν όνειρο, δεν ήταν πραγματικότητα. Με την πρόταση γάμου και το δαχτυλίδι, που δεν ήξερε κανείς αν θα το κάνω. Στο σπίτι δεν ήξερε τίποτα άνθρωπος δικός μου. Κανένας.

Το είχα πει μόνο στον Ιωσήφ, στον βοηθό τότε της Ρούλας Κορομηλά, ότι παίζει να κάνω πρόταση γάμου. Μόνο στον Ιωσήφ το είχα πει. Μάλλον είπε κάτι στην Ρούλα ότι παίζει να γίνει αυτό το σκηνικό. Εγώ το πέταξα πιο πολύ για να το κάνω και το έκανα.

Δεν υπήρχε κανείς μπροστά, δεν ένιωθα ότι είμαι μπροστά στην κάμερα κι ότι είχε από τις μεγαλύτερες τηλεθεάσεις το Μπράβο τότε. Ήταν τέλειο και όλο αυτό το θυμάμαι σαν όνειρο. Δεν μπήκα ποτέ μες στο μυαλό και στην καρδιά της Καίτης, αν τότε την εξέθεσα εκείνη την ώρα και πόσοι στενοχωρήθηκαν ή χάρηκαν. Δεν το περίμενε με τίποτα.

Έβαζαν στοιχήματα πως μέσα σε δύο χρόνια θα έχουμε χωρίσει. Με ενοχλούν που λένε πράγματα που δεν ισχύουν, γιατί δεν μπορώ να απαντήσω» ανέφερε ο Διονύσης Σχοινάς.