Ο Δημήτρης Ρόκκος ρίχνει τα «βέλη» του στην Ιωάννα Τούνη

Ο Δημήτρης Ρόκκος ρίχνει τα «βέλη» του στην Ιωάννα Τούνη

Στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα», μίλησε ο Δημήτρης Ρόκκος και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον πατέρα του Στέλιο Ρόκκο, την προσωπική του ζωή, αλλά και την Ιωάννα Τούνη.

«Kαλλιτέχνες σαν τον πατέρα μου, τους βλέπω σαν brand. Δεν υπάρχει συγγένεια πάνω στο πατάρι. Θα ήμουν ψεύτης αν σου πω ότι δεν έχω τσακωθεί πολύ με τον πατέρα μου. Για μια δική μου χαζομάρα τα ακούω επί δέκα από τον πατέρα μου», είπε σχετικά με τον πατέρα του, Στέλιο Ρόκκο.

Ενώ σχετικά με την σύζυγο του πατέρα μου, έδειξε την αδυναμία του, σημειώνοντας: «Για την τωρινή σύζυγο του πατέρα μου, πεθαίνω, σβήνω, είναι η Λελέ μου».

Μάλιστα, ο Δημήτρης Ρόκκος έριξε τα «βέλη» του στην Ιωάννα Τούνη, λέγοντας: «Ευτυχώς που δε με ξέρει. Γιατί με τέτοιους ανθρώπους που κάνουν αυτά, δεν θέλω να έχω καμία σχέση. Έχω πρόβλημα με τους ανθρώπους που έχουν μια οποιαδήποτε δύναμη και την χρησιμοποιούν σε ανθρώπους του μεροκάματου 15 ώρες την ημέρα για 20 ευρώ. Και μετά από 3 μέρες σε πιάνει ο πόνος για το τι συμβαίνει στη χώρα. Πολύ υποκρισία».