Ο Δημήτρης Λάλος και η Έλενα Μαυρίδου μιλούν πρώτη φορά για το πόσο έχει επηρεάσει ο “Σασμός” την ζωή τους

Ο Δημήτρης Λάλος και η Έλενα Μαυρίδου μιλούν πρώτη φορά για το πόσο έχει επηρεάσει ο “Σασμός” την ζωή τους

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής “Δυο στη 1”, παραχώρησαν ο Δημήτρης Λάλος και η σύζυγός του, Έλενα Μαυρίδου.

Οι δύο καλλιτέχνες με αφορμή τη θεατρική τους συνύπαρξη στην παράσταση “Αλκηστις”, μίλησαν για τον ανταγωνισμό καθώς ασκούν το ίδιο επάγγελμα, τον Σασμό και τις αλλαγές που έχει φέρει στη ζωή τους αλλά και την κόρη τους.

«Νιώθω τυχερός που ο Σασμός με βρήκε σε μία φάση που μπορώ να διαχειριστώ όλο αυτό που μου συμβαίνει. Φαντάζομαι ότι αν αυτό μου συνέβαινε στα 20-25, θα ήταν λίγο πιο δύσκολο» είπε ο Δημήτρης Λάλος.

Παράλληλα, η Έλενα Μαυρίδου: «Δεν έχει αλλάξει κάτι στην καθημερινότητά μας. Είναι χαρά αλλά συγχρόνως και κάτι που το ξεχνάμε».

Όσο για τις δυσκολίες που βίωσε η Έλενα Μαυρίδου όταν ήταν έγκυος, είπε: «Η αλήθεια είναι πως η εγκυμοσύνη ήταν αρκετά δύσκολη. Νοσηλεύτηκα για ένα διάστημα σε πτέρυγα κυήσεων, όπου εκεί παρακολούθησα γυναίκες, το πώς βιώνουν τον τοκετό αλλά και το πώς αισθάνονται οι πατέρες που περιμένουν, ο τρόπος που υποστηρίζει ένας σύντροφος τη γυναίκα του. Είναι ένας αφανής ήρωας».

Τέλος, ο Δημήτρης Λάλος για τις γυναίκες της ζωής του ανέφερε: «Η κόρη μου νιώθει περήφανη όταν με χαιρετάνε στον δρόμο, έρχεται και βλέπει τις παραστάσεις μας. Στην Έλενα θαυμάζω τα μάτια της, όλη της την ύπαρξη, το μυαλό της και τον τρόπο που επικοινωνεί καλλιτεχνικά, το πως αντιλαμβάνεται τον κόσμο, μου δίνει πλούτο να δω πράγματα που δεν έβλεπα».