Ο Δημήτρης Γιαννέτος μας δείχνει την μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση του

Ο Δημήτρης Γιαννέτος μας δείχνει την μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση του

Αν υπάρχει ένας Έλληνας που έχει κάνει επιτυχημένη καριέρα στο Hollywood, αυτός είναι σίγουρα ο Δημήτρης Γιαννέτος.

Ο hairstylist τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται στην Αμερική, έχοντας ήδη συνεργαστεί με πολλά μεγάλα ονόματα της showbiz, αλλά και έχει παραστεί στα μεγαλύτερα events της βιομηχανίας, όπως τα Grammy, τα Oscar τα MTV Video Music Awards και αμέτρητες εβδομάδες μόδας.

Όλα αυτά τα χρόνια, ο Δημήτρης έχει εμπλουτίσει το βιογραφικό του μέσα από συνεργασίες αλλά και μεγάλες προσωπικότητες, όπου ο καθένας στον τομέα του, θα ήθελε να έχει συναντήσει.

Μάλιστα, μέσα από το instagram ο πετυχημένος hair stylist μοιράζετε αρκετά συχνά φωτογραφικό υλικό της δουλειάς του, αλλά και προσωπικές του φωτογραφίες από την καθημερινότητά του.

Αυτή τη φορά ο Δημήτρης Γιαννέτος κάνοντας ένα throwback, μοιράστηκε με τους followers του σπάνια φωτογραφικό υλικό από τα νεανικά του χρόνια, στο οποίο μάλιστα τον βλέπουμε με περιττά κιλά και διαφορετικό look.

Ενώ ο ίδιος δεν θυμίζει σε τίποτα σχεδόν τη σημερινή του εμφάνιση, καθώς τα τελευταία 15 χρόνια, ο Δημήτρης Γιαννέτος έχει ξεκινήσει ένα διαφορετικό πρόγραμμα το οποίο περιλαμβάνει καθημερινή γυμναστική σε συνδυασμό με υγιεινή διατροφή.