Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μιλάει πρώτη φορά για τη σύντροφό του Ιωάννα Τούνη

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μιλάει πρώτη φορά για τη σύντροφό του Ιωάννα Τούνη

Όπως έχει γίνει γνωστό, η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είναι το νέο ζευγάρι της ελληνικής showbiz.

Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα Real News, το ζευγάρι μετράει τέσσερις μήνες σχέσης και είναι πολύ ερωτευμένο. Αν και η Ιωάννα και ο Δημήτρης προσπάθησαν να κρατήσουν κρυφό το ειδύλλιο, οι φήμες επιβεβαιώθηκαν όταν ο φωτογραφικός φακός του συνέλαβε ναζί σε παραλία στη Μεσσηνία. Ακόμη και τότε κανείς από τους δύο δεν σχολίασε δημόσια αυτή τη σχέσης.

Πριν λίγες ημέρες το ζευγάρι μοιράστηκε στα social media τις πρώτες κοινές του φωτογραφίες και έτσι η σχέση τους επιβεβαιώθηκε.

Μάλιστα, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μίλησε πρώτη φορά για τη σχέση του με την Ιωάννα Τούνη στην Real και παραδέχθηκε πως είναι πολύ ερωτευμένος.

«Είμαι ερωτευμένος, είμαστε ερωτευμένοι, είμαι πολύ καλά στην προσωπική μου ζωή. Δεν θέλω να πλατειάζω γιατί στο παρελθόν δεν μου βγήκε σε καλό… Για να συνεχίσω να είμαι καλά, πρέπει να σταματήσω να μιλάω», είπε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου για τη νέα του σχέση.

Αν και υπήρξαν παλιοί γνώριμοι από τον ευρύτερο χώρο της showbiz, δεν είχε προκύψει κάτι ερωτικό μεταξύ τους, αφού ήταν και οι δύο δεσμευμένοι. Την τελευταία φορά, ωστόσο, που βρέθηκαν τυχαία στην ίδια παρέα, είδαν ο ένας τον άλλον κάτω από διαφορετικό φως και από τότε είναι αχώριστοι.