Ο δεύτερος γάμος της Κόνι Μεταξά και του Μάριου Καπότση μετά τον θρησκευτικό και τα λόγια αγάπης που αντάλλαξαν

Ο δεύτερος γάμος της Κόνι Μεταξά και του Μάριου Καπότση μετά τον θρησκευτικό και τα λόγια αγάπης που αντάλλαξαν

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκαν το απόγευμα του Σάββατου 9 Ιουλίου ην εκκλησία του Αγίου Ευφραίμ στα Φαλάσαρνα, η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης.

Ωστόσο, λίγο μετά τον θρησκευτικό γάμο το ζευγάρι πραγματοποίησε και έναν δεύτερο… γάμο που θύμιζε σκηνή αμερικάνικης ταινίας αφού υπήρχαν παράνυφοι, ενώ αντάλλαξαν και κάποια λόγια αγάπης.

Ενώ στην ίδια παραλία πρόκειται να γίνει και το πάρτι που έχει σχεδιάσει το ζευγάρι για να γιορτάσει αυτή τη μέρα με όλους τους τούς φίλους στο πλευρό τους.

«Χαίρομαι πάρα πολύ που είστε όλοι εδώ. Σας αγαπώ πάρα πολύ. Είναι πολύ μεγάλη η χαρά μου. Θα ήθελα να πω ότι είμαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στον κόσμο που έχω την Κωνσταντίνα δίπλα μου εδώ και τρία χρόνια και ελπίζω να την έχω για πάντα. Σε αγαπώ πολύ» είπε ο Μάριος Καπότσης.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε η Κόνι Μεταξά και μιλώντας στα αγγλικά, είπε πως πρόκειται για την πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής της και αφού ευχαρίστησε τους φίλους τους που ήρθαν από πολλά και διαφορετικά μέρη του κόσμου για να τη δουν να παντρεύεται, είπε πως κανείς τους δεν πίστευε – ούτε η ίδια – ότι θα ερχόταν αυτή η μέρα μιας και ποτέ πριν δεν είχε νιώσει ότι μπορεί να εμπιστευθεί κάποιον, κάτι που άλλαξε όταν γνώρισε τον Μάριο Καπότση.