Ο Χρήστος Βασιλόπουλος ποζάρει με τον Antonio Banderas στα γυρίσματα της νέας του ταινίας

vasilo1_71701469_108465343809384_4816433609439601784_n-250x250.jpg

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται στη Αμερική, όπου και έχει συμμετέχει σε αρκετές ξένες παραγωγές.

Ενώ το τελευταίο διάστημα βρίσκεται στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Θεσσαλονίκη, για τα γυρίσματα της νέας ταινίας «The Enforcer» με πρωταγωνιστή τον Antonio Banderas.

Μάλιστα, ο ηθοποιός δεν θα μπορούσε να μην είναι χαρούμενος και ενθουσιασμένος με τη συμμετοχή του στην ταινία του Antonio Banderas, έτσι με μία ανάρτησή στον προσωπικό του λογαριασμό στο Ιnstagram, μοιράστηκε με τους followers του μία φωτογραφία με τον σταρ του Hollywood, από τα backstage της ταινίας.

«Δουλεύοντας με τον εμβληματικό @antoniobanderasoficial που τυχαίνει να είναι ένας από τους πιο ευγενικούς, πιο όμορφους και πιο ταπεινούς κορυφαίους άνδρες που έχω γνωρίσει ποτέ στο σετ. Σας ευχαριστώ για αυτή τη μοναδική εμπειρία ζωής!», έγραψε ο Χρήστος Βασιλόπουλος στην λεζάντα της ανάρτησης του.

Χρήστος-Βασιλόπουλος-1024x655.png