Ο Chris Hemsworth ανακοίνωσε το διάλειμμά του από την υποκριτική

Ο Chris Hemsworth ανακοίνωσε το διάλειμμά του από την υποκριτική

Συνέντευξή του στο Vanity Fair, παραχώρησε ο Chris Hemsworth.

Μάλιστα, ο ηθοποιός που έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από τον ρόλο του «Thor», αποκάλυψε ότι θα κάνει ένα διάλειμμα από την υποκριτική, για να περάσει χρόνο με την οικογένειά του.

Συγκεκριμένα ο Chris είπε ότι αποφάσισε να κάνει ένα διάλειμμα μετά τα όσα έμαθε σχετικά με τον θάνατο σε επεισόδιο του ντοκιμαντέρ του Limitless, λέγοντας: «Το να κάνεις ένα επεισόδιo σχετικά με τον θάνατο και να έρθεις αντιμέτωπος με τη δική σου θνησιμότητα με έκανε να πω “Θεέ μου, δεν είμαι έτοιμος ακόμη να φύγω”» και πρόσθεσε:

«Θέλω να καθίσω και να βρεθώ σ’ αυτόν τον χώρο με μεγαλύτερη αίσθηση ακινησίας και ευγνωμοσύνης. Και μετά αρχίζεις να μιλάς για παιδιά και οικογένεια… Πραγματικά πυροδότησε κάτι μέσα μου το να θέλω να πάρω λίγο χρόνο. Και από τότε που τελειώσαμε την εκπομπή, ολοκληρώνω τα πράγματα για τα οποία είχα ήδη συμβόλαιο να κάνω».

Ο Chris Hemsworth είπε ακόμη ότι αποφάσισε να περάσει όμορφα τον χρόνο του με τη σύζυγό του Elsa Pataky και τα τρία τους παιδιά, τη 10χρονη India και τα δίδυμα αγόρια τους Sasha και Tristan, 8 ετών.