Ο Χάρης Βαφειάς αποκάλυψε τι συνέβη με τις επενδύσεις που έγιναν στο “Dragon’s Den”

Ο Χάρης Βαφειάς αποκάλυψε τι συνέβη με τις επενδύσεις που έγιναν στο "Dragon's Den"

Καλεσμένος στην εκπομπή «Το Πρωινό», βρέθηκε ο Χάρης Βαφειάς.

Ο πλοιοκτήτης που παρακολουθούμε στο “Dragon’s Den” του ΑΝΤ1 και είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο της Κηφισιάς με τον συνδυασμό του Βασίλη Ξυπολυτά, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον δεύτερο κύκλο του επιτυχημένου σόου, αλλά και στις επενδύσεις που έγιναν την πρώτη σεζόν.

«Εγώ δεν είμαι παραγωγός, αλλά από ότι είδαμε και μας είπαν, το “Dragon’s Den 2” είναι σε τελείως άλλο level από το πρώτο. Θα μου λείψει βέβαια ο Πολ Ευμορφίδης, ο οποίος δε θα είναι, αλλά νομίζω είναι πολύ πιο εξελιγμένο από το πρώτο» είπε ο Χάρης Βαφειάς.

Ενώ όταν στη συνέχεια ο ίδιος ρωτήθηκε για τις επενδύσεις που έκαναν οι Dragons, στο “Dragon’s Den 1″, ο Χάρης Βαφειάς εξήγησε:

«Οι επενδύσεις γίνονται όταν τελειώσει η σεζόν. Άρα έγιναν το Μάιο. Τι να βγάλεις σε 3 μήνες; Δε μπορώ να σου πω. Ξέρεις πως οι περισσότερες θα αποτύχουν και ψάχνεις το διαμάντι. Όπως σε όλες τις δουλειές.

Σε γενικές γραμμές είναι πάνω από 60% να χάσεις τα χρήματα. Δεν ήθελα να το κάνω, αλλά ο Σάκης είναι πανέξυπνος και ήξερε να με χειριστεί. Μου το έφερε ότι είναι φιλανθρωπικό. Τελικά πέρασα τόσο ωραία με τους άλλους Dragons και όταν μου είπαν για τον δεύτερο κύκλο ήταν η καλύτερή μου».