Ο Austin Butler ευχαρίστησε τον Elvis Presley‎ για την πρώτη του Χρυσή Σφαίρα

Ο Austin Butler ευχαρίστησε τον Elvis Presley‎ για την πρώτη του Χρυσή Σφαίρα

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου τα 80α Golden Globe στο ξενοδοχείο στο Beverly Hills της Καλιφόρνια.

Ενώ μεταξύ των νικητών της βραδιάς ήταν και ο Austin Butler που κέρδισε την πρώτη του Χρυσή Σφαίρα για την ερμηνεία του ως Elvis Presley‎ στην ταινία Elvis.

Μάλιστα, στην ομιλία του ο ηθοποιός κατά την παραλαβή της Χρυσής Σφαίρας, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του σε όσους τον βοήθησαν να κερδίσει αυτό το βραβείο, συμπεριλαμβανομένου του «οραματιστή» πίσω από την ταινία, Μπαζ Λούρμαν και του συμπρωταγωνιστή του Τομ Χανκς.

«Το οφείλω σε έναν τολμηρό, οραματιστή σκηνοθέτη που μου επέτρεψε την εμπειρία να ρισκάρω και πάντα ήξερα ότι θα με υποστήριζε. Μπαζ Λούρμαν, σε αγαπώ. Σε ευχαριστώ που πίστεψες σε μένα εκείνες τις στιγμές που δεν πίστευα καν στον εαυτό μου. Είμαι τόσο ευγνώμων και θέλω επίσης να ευχαριστήσω τον χορευτικό μου παρτενέρ, τον καλύτερο χορευτικό παρτενέρ που θα μπορούσα να έχω ποτέ τον κύριο Τομ Χανκς. Σας ευχαριστώ» επισήμανε ο Austin Butler.

Ενώ εξέφρασε και την εκτίμησή του στους εν ζωή συγγενείς του Elvis Presley‎, την πρώην σύζυγο του Priscilla και την κόρη του Lisa Marie Presley που έδωσαν την ευλογία τους για την ταινία.

Ωστόσο, κράτησε τις μεγαλύτερες ευχαριστίες για το τέλος, αφού ευχαρίστησε και τον ίδιο τον βασιλιά του rock and roll, λέγοντάς: «Elvis Presley‎, ήσουν ίνδαλμα και επαναστάτης. Και σε αγαπώ τόσο πολύ».