Ο Anthony Mackie απαντάει στο αν ζει ο Captain America του Chris Evans και αν θα εμφανιστεί στο Captain America 4

Ο Anthony Mackie απαντάει στο αν ζει ο Captain America του Chris Evans και αν θα εμφανιστεί στο Captain America 4

Καλεσμένος στην εκπομπή «Jimmy Kimmel Live» του Jimmy Kimmel, βρέθηκε ο Anthony Mackie.

Ο ηθοποιός που έλαβε την σκυτάλη του “Cap” από τον Chris Evans για τον ρόλο του Captain America για τη νέα ταινία “Captain America: New World Order” της Marvel, μεταξύ άλλων απάντησε στο ερώτημα αν Steve Rogers στο φινάλε του Avengers: Endgame πέθανε ή ζει ακόμα και αν θα τον ξαναδούμε λόγω του Multiverse.

Ο Mackie που θα είναι η πρώτη του solo ταινία στο MCU, φάνηκε στην αρχή να απαντάει αβίαστα θετικά στο εάν ζει ο παλιός Captain America.

Ωστόσο, αργότερα φαίνεται να προσπαθεί να μαζέψει τα όσα είπε, κάνοντας τους κλασικούς λεκτικούς ελιγμούς που συνηθίζουν οι σταρ της Marvel σε τέτοιες περιπτώσεις.

«Είναι ο Steve Rogers νεκρός; Ο Steve Rogers, ο αυθεντικός Captain America;», των ρώτησε ο Jimmy Kimmel, με τον Anthony Mackie να απαντά «Είναι νεκρός;»

«Ναι, είναι νεκρός; Γιατί δεν τον είδαμε να πεθαίνει μπροστά στην κάμερα» των ξανά ρωτάει ο Kimmel, με τον Mackie να απαντά: «Αυτό σημαίνει ότι δεν είναι νεκρός!».

Μάλιστα, στην ίδια συνέντευξη ο Jimmy Kimmel προσπάθησε να του αποσπάσει πληροφορίες και για τη συμμετοχή του Harrison Ford, την οποία και αρνήθηκε, αν και έχει επιβεβαιωθεί πρακτικά από τον ίδιο τον 80χρονο ηθοποιό ότι θα παίξει τον Thaddeus “Thunderbolt” Ross.

Το Captain America: New World Order είναι προγραμματισμένο να βγει στις αίθουσες στις 3 Μαΐου του 2024.