Η Paris Hilton αποκάλυψε ότι έκανε έκτρωση στα 20 της: «Δεν ήμουν έτοιμη για αυτό»

Η Paris Hilton αποκάλυψε ότι έκανε έκτρωση στα 20 της: «Δεν ήμουν έτοιμη για αυτό»

Συνέντευξή της στο Βρετανικό Glamour, παραχώρησε η Paris Hilton που απέκτησε ένα μωράκι με τον σύντροφό της, μέσω παρένθετης μητέρας.

Μάλιστα, η χρυσή κληρονόμος μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως είχε μείνει έγκυος στο παρελθόν, αλλά έκανε έκτρωση.

Ενώ η Paris Hilton αναφερόταν στη σημασία της χρήσης της πλατφόρμας της για την υποστήριξη των αναπαραγωγικών δικαιωμάτων, μίλησε για την απόφασή της να τερματίσει μια εγκυμοσύνη για την οποία “δεν ήταν έτοιμη” γύρω στα 20 της χρόνια.

«Αυτό ήταν επίσης κάτι για το οποίο δεν ήθελα να μιλήσω, επειδή υπήρχε τόση ντροπή γύρω από αυτό. Ήμουν παιδί και δεν ήμουν έτοιμη γι’ αυτό», δήλωσε η Hilton.

Ωστόσο, η συνέντευξη της Paris Hilton δόθηκε γιατί η ίδια, τόνισε ότι ένιωσε υποχρεωμένη να χρησιμοποιήσει τη διασημότητά της και να μιλήσει μετά την απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου να καταργήσει την υπόθεση Roe v. Wade και το συνταγματικό δικαίωμα στην άμβλωση τον περασμένο Ιούνιο.

«Νομίζω ότι είναι σημαντικό. Υπάρχει πολλή πολιτική σχετικά με αυτό και όλα αυτά, αλλά είναι το σώμα μιας γυναίκας… Γιατί θα πρέπει να υπάρχει ένας νόμος που να βασίζεται σε αυτό; Είναι το σώμα σου, η επιλογή σου και πραγματικά πιστεύω σε αυτό. Μου κάνει εντύπωση ότι φτιάχνουν νόμους για το τι κάνεις με την αναπαραγωγική σου υγεία, γιατί αν συνέβαινε το αντίθετο με τους άντρες, δεν θα ήταν καθόλου έτσι», πρόσθεσε η Paris Hilton.

«Ήταν πάντα όνειρό μου να γίνω μητέρα και είμαι τόσο χαρούμενη που ο Κάρτερ και εγώ βρήκαμε ο ένας τον άλλον», είπε η νέα μαμά και πρόσθεσε ότι «Είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι που ξεκινήσαμε μαζί την οικογένειά μας και οι καρδιές μας εκρήγνυνται από αγάπη για το αγοράκι μας».