Ο Chris Evans επιβεβαίωσε τον γάμο του με την Alba Baptista (Βίντεο)

Ο Chris Evans επιβεβαίωσε τον γάμο του με την Alba Baptista (Βίντεο)

Όπως έγινε γνωστό, κάτω από άκρα μυστικότητα παντρεύτηκε το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου ο Chris Evans με την αγαπημένη του, Alba Baptista.

Σύμφωνα με το Page Six, ο ηθοποιός και η σύντροφός του πραγματοποίησαν μια ιδιωτική τελετή στη Μασαχουσέτη και συγκεκριμένα στο σπίτι τους στη Βοστώνη.

Ωστόσο, ο Chris Evans που βρέθηκε στο Comic Con της Νέας Υόρκης, επιβεβαίωσε την ευχάριστη είδηση.

Συγκεκριμένα οι θαυμαστές του Evans παρατήρησαν το δάχτυλό του, το οποίο στόλιζε μια βέρα, μόλις έναν μήνα μετά τις πρώτες φήμες που τον ήθελαν να ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας στη Βοστώνη.

Μάλιστα, σε αποκλειστικές φωτογραφίες που εξασφάλισε το Page Six, ο Chris Evans φοράει φορά μια χρυσή βέρα, καθώς συνομιλεί με τους θαυμαστές του στη σκηνή.

Ενώ κατά τη διάρκεια της συζήτησης στο πάνελ, ο ηθοποιός επιβεβαίωσε την είδηση του γάμου του με την 26χρονη Alba Baptista, μοιραζόμενος τα συναρπαστικά νέα με το ενθουσιώδες κοινό.

«Παντρεύτηκα», εξομολογήθηκε ο Chris Evans, προκαλώντας τις επευφημίες του κοινού και συμπλήρωσε: «Ήταν πραγματικά, πραγματικά υπέροχα», αποκαλύπτοντας ότι εκείνος και η σταρ του «Warrior Nun» έκαναν δύο γαμήλιες τελετές.

«Είχαμε κατά κάποιο τρόπο δύο τελετές. Κάναμε μία στην Ανατολική Ακτή και μία στην Πορτογαλία -η γυναίκα μου είναι Πορτογαλίδα. Αλλά ήταν απλά υπέροχες και όμορφες.

Η οργάνωση ενός γάμου είναι μια μεγάλη δοκιμασία, όπως γνωρίζουν ήδη όσοι από εσάς είστε παντρεμένοι- σας παίρνει πολύ χρόνο», ανέφερε ο Chris Evans και πρόσθεσε: «Είναι η καλύτερη εποχή του χρόνου, αυτή τη στιγμή. Τώρα απλά χαλαρώνουμε και απολαμβάνουμε τη ζωή και σκεφτόμαστε».