Παγωμένο παρακολουθεί το Πανελλήνιο τις εξελίξεις στην ανείπωτη τραγωδία στα Τέμπη.
Ενώ τα social media έχουν πλημμυρίσει με εικόνες από τη στιγμή του δυστυχήματος, με τους περισσότερους να εκφράσουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στις οικογένειες
Μάλιστα, μια οργισμένη ανάρτηση στo Instagram έκανε η Ντορέττα Παπαδημητρίου και αναρωτιέται ποιος θα αναλάβει την ευθύνη για όλη αυτή την τραγωδία, τονίζοντας παράλληλα πως με όσα συμβαίνουν δεν νιώθουμε καμία ασφάλεια στην χώρα μας.
Ωστόσο, όλα αυτά η Ντορέττα Παπαδημητρίου τα έγραψε πριν ο Υπουργός Μεταφορών Κώστας Καραμανλής ανακοινώσει την παραίτησή του.
«Βαρέθηκα να περιμένω ποιος θα αναλάβει την ευθύνη σε αυτή τη χώρα για όλα όσα γίνονται και χάνονται άνθρωποι, που κατά τύχη δεν ήμασταν εμείς, που σήμερα, για άλλη μια φορά παρακολουθούμε αυτή την τραγούδια που δεν μπορούμε ούτε να φανταστούμε τον πόνο όσον έχασαν τους ανθρώπους τους, γιατί “δεν λειτουργεί τίποτα}.
Θέλω στη χώρα μας να μην φοβόμαστε! Να μη φοβόμαστε όταν βρέχει, όταν χιονίζει, όταν κάνει ζέστη, όταν παίρνουμε το τρένο και πόσο άλλα! Να μη φοβόμαστε για μας, για τα παιδιά μας, για τους φίλους μας, για τους συνανθρώπους μας. Μπορεί να αναλάβει κάποιος την ευθύνη γι’ αυτό;», έγραψε η Ντορέττα Παπαδημητρίου.