Ντόρα Μπακογιάννη: «Οι πεθερές αν δουν ένα τσόκαρο θα αντιδράσουν, αλλά αν δουν μια κοπέλα σαν τη Σία… »

Ντόρα Μπακογιάννη: «Οι πεθερές αν δουν ένα τσόκαρο θα αντιδράσουν, αλλά αν δουν μια κοπέλα σαν τη Σία… »

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» και την Σταματίνα Τσιμτσιλή, παραχώρησε η Ντόρα Μπακογιάννη.

«Είμαι η κλασική γιαγιά και δεν το κρύβω. Είμαι μια τραγική χαζογιαγιά. Επειδή έκανα τα παιδιά μου πάρα πολύ νωρίς, ήμουν 21 και 22, είχα πάντα την αίσθηση πάντα ότι έχασα σημαντικό διάστημα της ζωής μου. Τώρα λοιπόν βλέπω φάσεις στη ζωή των εγγονιών μου που απολαμβάνω… Με τρολάρουν τα εγγόνια μου, ακόμα και το μικρό που είναι 4,5 για την προφορά μου.

Είμαι πιο λάσκα. Κάνω περισσότερο αυτά που τους αρέσουν, δε θα πεθάνω αν δε φάνε φακές, δε με νοιάζει αν ανέβουν όλα μαζί στους καναπέδες… Αυτό όταν ήμουν 30 ήταν η απόλυτη καταστροφή. Τώρα δε με νοιάζει. Μια φορά, είχε μπει η Αλεξία στο σπίτι και με είδε να παίζω στους καναπέδες μαξιλαροπόλεμο με τα παιδιά και παθαίνει υστερία, “αν εγώ το έκανα αυτό, δε θα είχε μείνει κεραμίδι” μου είπε», είπε η Ντόρα Μπακογιάννη για το ρόλο της ως γιαγιά.

Ενώ σχετικά με το πρόβλημα της υγείας της, η Ντόρα Μπακογιάννη τόνισε: «Δέχτηκα ένα μεγάλο κύμα συμπαράστασης από τον κόσμο και αυτό μου έκανε πάρα πολύ καλό. Πιστεύω ψυχολογικά μου έκανε καλό, γιατί αυτή η αρρώστια έχει να κάνει και με την ψυχολογία. Πάρα πολλοί άνθρωποι σαν εμένα βρήκαν το θάρρος να βγουν να το πουν, γιατί στην Ελλάδα ο καρκίνος είναι μια λέξη που πολύ μεγάλο ποσοστό δεν τη λέει. Το ανακάλυψα τελείως τυχαία. Πήγα σε μια πολύ νέα κοπέλα, διαβητολόγο που μου ζήτησε κάποιες εξετάσεις και της φάνηκε κάτι περίεργο στα αποτελέσματα. Σίγουρα φοβάσαι. Δε σου αρέσει η ιδέα ότι αύριο η ζωή σου μπορεί να τελειώσει».

Όσο για τη σχέση της με τη νύφη της, Σία Κοσιώνη, η Ντόρα Μπακογιάννη εξομολογήθηκε: «Έχουμε πάρα πολύ καλές σχέσεις. Τη λατρεύω τη Σία. Έχει έναν χαρακτήρα χαρά Θεού, είναι ένα κορίτσι που λέει αγάπα με το καλημέρα. Είναι τρομερή μάνα. Δεν υπάρχει. Νομίζω είναι ένας μύθος οι κακές πεθερές. Οι πεθερές αν δουν ένα τσόκαρο θα αντιδράσουν, αλλά αν δουν μια κοπέλα σαν τη Σία… πρέπει να είσαι ηλίθια πεθερά να τη σαμποτάρεις».