Νόρα Βαλσάμη: Η κατάσταση της υγείας της: “Όλοι νομίζουν ότι είμαι άρρωστη…”

Νόρα Βαλσάμη: Η κατάσταση της υγείας της: “Όλοι νομίζουν ότι είμαι άρρωστη…”

Στην εκπομπή “Love it”, μίλησε η Νόρα Βαλσάμη και ο γιος της, Ερρίκος Ανδρέου.

Η ηθοποιός έκανε δηλώσεις μετά από πολύ καιρό και αναφέρθηκε στην κατάσταση της υγείας της και τη ζωή στη Σύρο σήμερα.

«Μια χαρά είμαι, απλά έχω λίγο τη μέση μου. Δε με χάσατε, θα γίνω καλά, κάνω θεραπείες. Όλοι νομίζουν ότι είμαι άρρωστη. Απλά πονάει λίγο η μέση μου από την υγρασία. Είμαι πολύ ήρεμα, αλλά είμαστε πολύ μακριά, σε ένα βουνό. Θα πάμε να το φτιάξουμε το σπίτι στη Ραφήνα, γιατί έχει πρόβλημα. Θα πάει ο γιος μου να δει αν μπορεί να το φτιάξουν» είπε η Νόρα Βαλσάμη λέγοντας πως δεν τίθεται θέμα να βγει το σπίτι της σε πλειστηριασμό.

Ενώ για το ενδεχόμενο να επιστρέψει η Νόρα Βαλσάμη στο θέατρο είπε: «Α πα πα. Κουράστηκα, πολύ δύσκολους ρόλους έπαιξα. Μου λέει ο γιατρός πόσα χρόνια θα παίζω ακόμα και του είπα όσο μπορώ. Τώρα δεν το λέω».

«Μου αρέσει η μοναξιά. Πάντα ήμουν της μοναξιάς. Πεθάνανε όλες οι φίλες μου. Μου λείπει πάρα πολύ η Βουγιουκλάκη, μη μου τη θυμίζεις. Και η Ζωή μου λείπει. Μαζί κοιμόμασταν», πρόσθεσε η Νόρα Βαλσάμη.

Ο γιος της ηθοποιού, Ερρίκος Ανδρέου δήλωσε: «Πονάνε τα κόκαλά της πάρα πολύ. Είμαστε όλοι στη Σύρο. Είναι πάρα πολύ θετικοί όλοι οι άνθρωποι και μας βοηθούν και εξυπηρετούν τη μητέρα της σε όλες της τις ανάγκες. Θέλουμε να έρθουμε στην Αθήνα και να την παρακολουθήσει ο γιατρός και υπάρχει περίπτωση να έρθουμε κάποια στιγμή».