Νίνο για την απόπειρα δολοφονίας εναντίον του: «Ήταν πολύ σκληρό»

Νίνο για την απόπειρα δολοφονίας εναντίον του: «Ήταν πολύ σκληρό»

Καλεσμένος στην ραδιοφωνική εκπομπή “Κοσμοράδιο 95,1” του Τάσου Ριζόπουλου, βρέθηκε ο Νίνο.

Ο τραγουδιστής μεταξύ άλλων μίλησε για την απόπειρα δολοφονίας του στην Θεσσαλονίκη για τη Eurovision αλλά και τα παιδιά του, τον γιο του, ο οποίος είναι 10 ετών και την κόρη του, που τώρα είναι 8μιση ετών.

«Από τη δεκαετία των 30 μέχρι τα 40 ήρθαν στη ζωή τα παιδιά μου. Έγινα μπαμπάς, εκεί αυτόματα αλλάζει η ζωή εντελώς. Δεν τα ξέρουν όλα. Προσπαθώ να είμαι σκέτο μπαμπάς και πιστεύω το έχω καταφέρει. Έχουν μια περιορισμένη πρόσβαση στο διαδίκτυο γιατί το διαδίκτυο τώρα είναι κάτι τρελό για ένα παιδί. Είναι τρομερά επικίνδυνο», είπε ο Νίνο.

Ενώ σχετικά με το αν θα ήθελα να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Εurovision, ο Νίνο απάντησε: «Σίγουρα έχω γράψει ένα τραγούδι το οποίο αν πάει στη Eurovision θα βγει πρώτο, έτσι πιστεύω. Αν με ρωτάς σήμερα αν θα πήγαινα θα σου έλεγα όχι».

Μάλιστα, ο Νίνος αναφέρθηκε στην απόπειρα δολοφονίας που είχε γίνει εναντίον του, τονίζοντας πως ήταν η χειρότερη στιγμή της ζωή του.

«Η απάντηση είναι ναι, αυτή είναι η χειρότερη. Ήταν δύσκολη στιγμή γιατί ήταν εκτός σεναρίου. Δεν έχει γίνει ποτέ σε κανέναν καλλιτέχνη στην Ελλάδα κάτι τέτοιο. Ήταν πολύ σκληρό».