Νίνα Λοτσάρη: «Είχα μετατραυματικό σοκ από την περίοδο που ο Τύπος με αντιμετώπιζε σκληρά»

Νίνα Λοτσάρη: «Είχα μετατραυματικό σοκ από την περίοδο που ο Τύπος με αντιμετώπιζε σκληρά»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής “Mega Καλημέρα”, παραχώρησε η Νίνα Λοτσάρη.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για την προσωπική της ζωή, τον σύντροφό της, αλλά και για τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχτεί κατά καιρούς.

«Δε με νοιάζει η ηλικία μου, είναι στιγμές που δε νιώθω όμορφη και δε θέλω να με βλέπω στον καθρέφτη. Όταν στον Τύπο με αντιμετώπισαν σκληρά, με άγγιξε όλο αυτό πολύ άσχημα, σε σημείο που είχα μετατραυματικό σοκ. Δεν έμπαινα στα social media να δω τι γράφουν για εμένα και είχα απαγορεύσει σε όλους να μου λένε τι έχουν διαβάσει», είπε η Νίνα Λοτσάρη.

Όσον αφορά την προσωπική της ζωή, η Νίνα Λοτσάρη ανέφερε: «Ως σύντροφος τα έχω όλα, είμαι και κουλ αλλά κάνω και ζήλειες. Ο έρωτας είναι ένας κήπος με ανθισμένα λουλούδια, αν τον αφήσεις θα ξεραθούν. Στον σύντροφό μου θαυμάζω ότι είναι πανέξυπνος και πολύ ωραίος άντρας. Νιώθω γεμάτη από το φλερτ του συντρόφου μου που δε με ενδιαφέρει να το πάρω από αλλού, με φλερτάρει ασύστολα».

«Τα σχόλια που ακούγονται για σχέσεις με διαφορά ηλικίας, δεν ισχύουν. Τα παιδιά μου, μου λένε τα πάντα, και τα προσωπικά τους. Από μικρά γνωρίζουν ότι έχουν μια μαμά καριέρας, ήταν επιλογή μου» πρόσθεσε η Νίνα Λοτσάρη.

https://youtu.be/kDkawAsCdWI