Νίκος Πολυδερόπουλος για Μαύρο Ρόδο: «Με βοήθησε ότι είχε χρειαστεί να μείνω κι εγώ σε αναπηρικό καροτσάκι»

Νίκος Πολυδερόπουλος για Μαύρο Ρόδο: «Με βοήθησε ότι είχε χρειαστεί να μείνω κι εγώ σε αναπηρικό καροτσάκι»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη», παραχώρησε ο Νίκος Πολυδερόπουλος.

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον ρόλο του στη μεγάλη παραγωγή «Μαύρο Ρόδο» του MEGA, αλλά και στο ρόλο της προσευχής και της οικογένειας στη ζωή του.

Μάλιστα, ο Νίκος Πολυδερόπουλος ανέφερε ότι ο ρόλος είναι ιδιαίτερος, αφού κρύβει μυστικά τα οποία θα μάθουμε σύντομα. Ένα ατύχημα που του συνέβη στην πραγματική ζωή πριν από χρόνια, τον βοήθησε να ενσαρκώσει τον χαρακτήρα του Σταυρίνου:

«Με βοήθησε ότι κάποια στιγμή είχε χρειαστεί να μείνω κι εγώ σε αναπηρικό καροτσάκι έπειτα από ένα ατύχημα με μηχανή πριν από 13 χρόνια».

Όσο για την προσευχή και τον ρόλο που έχει στη ζωή του, ο ηθοποιός εξομολογήθηκε: «Μου αρέσει να προσεύχομαι, το κάνω γενικά και όταν είμαι καλά και όταν είμαι χάλια. Δηλαδή πρέπει να είμαστε ευγνώμονες και θεωρώ ότι πρέπει να προσέχουμε τι σκεφτόμαστε».

Τέλος, ο Νίκος Πολυδερόπουλος είπε: «Έχω 3 αδέλφια. Μεγαλώσαμε με αγάπη και με την αρχή να κρατάμε πάντα τον λόγο μας» και συμπλήρωσε: «Τη μητέρα μας την είχαμε βασίλισσα γιατί έτσι μας έμαθε ο πατέρας μας. Μας έμαθε να σεβόμαστε τις γυναίκες».

Να θυμίσουμε ότι ο ηθοποιός στη σειρά υποδύεται τον Σταυρίνο Μπόγρη, έναν χαρακτήρα που είναι καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι.