Νίκος Μουτσινάς: «Η μητέρα μου δεν ήθελε καμία γυναίκα στη ζωή μου»

Νίκος Μουτσινάς: «Η μητέρα μου δεν ήθελε καμία γυναίκα στη ζωή μου»

Καλεσμένος στην εκπομπή “Γεια σου”, βρέθηκε ο Νίκος Μουτσινάς.

Ο ηθοποιός και παρουσιαστής μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη μητέρα του και στην παράσταση “H τρελή του Σαγιό” που πρωταγωνιστεί.

«Τα βλέπω τα νούμερα τηλεθέασης, αλλά και που τα βλέπω, δεν αλλάζουν. Δεν γίνεται να μην τα δεις, αλλά δεν μένουμε εκεί, είναι παλιακό», είπε ο Νίκος Μουτσινάς.

«Αυτό γίνεται όποτε “χωρίζω”. Επειδή τελειώνει το συμβόλαιο, αυτό εννοώ με το “χωρίζω”, ξαφνικά είμαι πολύφερνη νύφη. Τους ευχαριστώ! Υπάρχει η σκέψη να μην κάνω τίποτα του χρόνου. Δεν είναι φοβιστικό. Δεν γίνεται να μη δείχνω χαρά στην εκπομπή. Είμαι αρχικά επαγγελματίας προς τα εμένα. Αφού έχω αναλάβει κάτι. Έτσι κι αλλιώς υπάρχει διασκέδαση στην εκπομπή. Είναι σαν να πηγαίνω σε πάρτι κάθε μέρα», ανέφερε ο Νίκος Μουτσινάς στη συνέχεια για το τηλεοπτικό του μέλλον.

«Η μητέρα μου δεν ήθελε καμία γυναίκα. Ήταν η μοναδική γυναίκα στη ζωή μου, δεν την ενδιέφερε να έρθει κάποια άλλη. Ήταν πολύ μεγάλο το θέλω μου να φύγω από την Θεσσαλονίκη. Δεν μπορούσα να το βάλω σε περιορισμό. Της είπα ότι θέλω να γίνω ηθοποιός και να παίξω μεγάλους ρόλους, πρέπει να πάω στην Αθήνα. Δεν μπορώ στη Θεσσαλονίκη. Με κοίταξε δραματικά…», δήλωσε ακόμα ο Νίκος Μουτσινάς.

Κλείνοντας, ο Νίκος Μουτσινάς είπε: «Έχω προσωπική ζωή, έχω τους φίλους μου! Δεν έχω κάποιο παράπονο, αλήθεια».