Νίκος Μουτσινάς για το 4αρι της Κύπρου: «Ήταν ντροπή! 4 στο παιδί; Δίνεις το τηλέφωνο, δεν δίνεις 4»

Νίκος Μουτσινάς για το 4αρι της Κύπρου: «Ήταν ντροπή! 4 στο παιδί; Δίνεις το τηλέφωνο, δεν δίνεις 4»

Το πολυσυζητημένο 4αρι που έδωσε η κριτική επιτροπή της Ελλάδας στην Κύπρο στον φετινό τελικό της Eurovision, σχολίασε και ο Νίκος Μουτσινάς μέσα από τη  εκπομπή του «Καλό Μεσημεράκι».

Μάλιστα, ο ηθοποιός και παρουσιαστής εξέφρασε την απορία του για την συγκεκριμένη βαθμολογία, αφού του άρεσε πολύ η εμφάνιση του Andrew Lamprou με το τραγούδι «Break a broken heart».

«Θα ξεφτιλιστούμε στα πίσω πίσω στα τόσα χρόνια… Να ναι καλά το παιδί, ο Andrew… Πολύ ωραία η συμμετοχή και η φωνή πολύ ωραία και το παρουσιαστικό και όλα… νερά παντού! Νερά παντού και φωτιά!

Εγώ δεν καταλαβαίνω από πού ορμώμενοι δώσαμε τέσσερις βαθμούς στην Κύπρο και συγκεκριμένα σε αυτό το τραγούδι της Κύπρου. Να μην τα πω; Δεν καταλαβαίνω με ποια λογική. Πέρα από το γείτονες χώρες που αγαπιόμαστε και δίνουμε δωδεκάρια, έχουμε ακούσει γιουχαΐσματα εκατομμύρια χρόνια και με τραγούδια που μπορεί να μην άξιζαν το 12, είτε κυπριακά, είτε ελληνικά.

Δεν καταλαβαίνω γιατί δώσαμε 4 στο παιδί αυτό και δώσαμε 12 στο Βέλγιο. Ούτε το Βέλγιο δεν το πίστευε. Κάναμε το εφέ. Το μόνο που είχαμε ωραίο ήταν ότι ο Φώτης μίλησε σε 28 γλώσσες. Ήταν ντροπή! 4 στο παιδί; Δίνεις το τηλέφωνο, δεν δίνεις 4», ανέφερε ο Νίκος Μουτσινάς.