Νίκος Μουτσινάς για Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Έπεσε άλλη μία μάσκα χθες και μας αποκάλυψε…»

Νίκος Μουτσινάς για Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Έπεσε άλλη μία μάσκα χθες και μας αποκάλυψε…»

Το πρόσωπό της για πρώτη φορά χωρίς τη μάσκα έδειξε η Ιωάννα Παλιοσπύρου στην εκπομπή «Πρωταγωνιστές» και τον Σταύρο Θεοδωράκη δύο χρόνια μετά την επίθεση με το βιτριόλι που δέχθηκε.

Η συνέντευξη σχολιάστηκε την επόμενη ημέρα, καθώς δεν ήταν λίγοι εκείνοι που υποκλίθηκαν στο μεγαλείο της δύναμης που βρήκε η όμορφη Ιωάννα για να ανέβει αυτό τον “Γολγοθά”.

Μάλιστα, ο Νίκος Μουτσινάς μέσα από την εκπομπή του θέλησε να σχολιάσει αυτή την συνέντευξη, συγχαίροντας την απόφασή της Ιωάννας Παλιοσπύρου να μιλήσει “ανοιχτά” για όλα όσα έζησε και να δείξει το πρόσωπό της χωρίς την μάσκα.

«Μιας και λέμε τώρα για μάσκες, έπεσε κι άλλη μία μάσκα χθες και μας αποκάλυψε την ομορφιά που κρύβει η δύναμη της ψυχής. Για χθες το βράδυ λέω. Ήταν μία εξαιρετική εκπομπή, υπέροχη, μπράβο! Μπράβο και στην Ιωάννα που βγήκε και μίλησε.

Κι εγώ αυτό που κατάλαβα ήταν ότι η κοπέλα αυτή, με όλα αυτά που μας είπε και που μας αποκάλυψε όλο το πρόσωπό της κανονικά και μιλούσε πια, μας απαγορεύει να την πούμε καημένη από εδώ και πέρα, ούτε καν.

Υπάρχει μεγάλη δύναμη, επειδή η κοινωνία είναι γεμάτη με κάτι κλειστοφοβικά και περίεργα μυαλά, σου λέει ορίστε και τελειώνετε κιόλας» είπε ο Νίκος Μουτσινάς για την νεαρή γυναίκα.