Νίκος Μουτσινάς για Αμβρόσιο: «Οι δημοσιογράφοι γιατί πηγαίνουν και τον ρωτάνε για τα Τέμπη;»

Νίκος Μουτσινάς για Αμβρόσιο: «Οι δημοσιογράφοι γιατί πηγαίνουν και τον ρωτάνε για τα Τέμπη;»

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει ο πρώην μητροπολίτης Αμβρόσιος με τα όσα είπε για την τραγωδία στα Τέμπη και το Καρναβάλι.

Μάλιστα, ο Νίκος Μουτσινάς βλέποντας το απόσπασμα με τις δηλώσεις του Αμβρόσιου, μέσα από την εκπομπή του “Καλό Μεσημεράκι” σχολίασε το θέμα.

«Το διαταρακτικό για μένα είναι ότι μπορεί όντως να υπάρχει κόσμος που μπορεί να το πιστεύει. Αφήστε ήσυχο τον Αμβρόσιο, δεν είναι καθησυχασμένος; Δεν τον αφήνουν να καθησυχαστεί. Όλα αυτά τα χρόνια οι δηλώσεις του ξεσηκώνουν το σύστημα. Οι δημοσιογράφοι γιατί πηγαίνουν και το ρωτάνε; Μόνος του το δημοσίευσε; Ας του πάρουμε τον κωδικό. Δεν μπορούμε να μιλάμε για έναν Θεό που αγαπάει και αυτή τη στιγμή να γίνεται μία προσπάθεια από έναν εκπρόσωπο της εκκλησίας να μας πείσει ότι ο Θεός είναι τιμωρητικός. Δεν γίνεται, είναι κόντρα.

Ούτε με τον εκφοβισμό, κόλαση, παράδεισος, μη κάνεις αμαρτίες. Άφησε με να κάνω, άμα θέλω. Μη με τρομάζεις, λες και είμαστε μικρά παιδάκια. Με τραμπουκισμό θα πάμε στην εκκλησία; Λίγη ενσυναίσθηση. Δεν είναι η στιγμή αυτή για να βγει να πει αυτή την άποψη και δεν ξέρω πού βασίζεται. Διαταράσσετε και τις νεότερες γενιές. Τα νέα παιδιά αν ακούν αυτά δεν θα περάσουν ούτε απέξω. Αυτό θέλουμε; Ποιος Θεός τιμωρητικός; Συγκεντρωθείτε πια λίγο!» είπε ο Νίκος Μουτσινάς.