Νίκος Μουτσινάς: «Δε με διώχνουν από τον ΣΚΑΪ, είναι μια δική μου απόφαση να…»

Νίκος Μουτσινάς: «Δε με διώχνουν από τον ΣΚΑΪ, είναι μια δική μου απόφαση να...»

Πολύς ντόρος γίνεται τις τελευταίες ημέρες γύρω από το όνομα του Νίκου Μουτσινά και το τηλεοπτικό μέλλον.

Μάλιστα, τις τελευταίες ώρες δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο ηθοποιός και παρουσιαστής αποχωρεί από το κανάλι του Φαλήρου, ενώ κάποιοι υποστήριξαν πως ο ΣΚΑΪ αποφάσισε πως δε θέλει να συνεχίσει τη συνεργασία του μαζί του.

Ωστόσο, ο Νίκος Μουτσινάς θέλησε να πάρει θέση για τα παραπάνω μέσα από το «Καλό Μεσημεράκι», με τον ίδιο να ξεκαθαρίζει πως του χρόνου δεν θα παρουσιάζει εκπομπή, κάτι που είναι μια καθαρά δική του απόφαση.

«Δεν το θέλω καθόλου αυτή τη στιγμή αυτό που θα κάνω αλλά είναι ανάγκη να βγω να μιλήσω γιατί έχει γίνει μια παρεξήγηση. Κάπως έχει ακουστεί ότι με διώχνουν από τον ΣΚΑΪ, εκτός αν δε μου το έχουν πει και κάνω τον βλάκα αυτή τη στιγμή. Αλήθεια, συνήθως δε μιλάω γι’αυτό, αλλά θα μιλήσω αυτή τη στιγμή και θα πω ότι δεν ισχύει καθόλου.

Είναι μια δική μου απόφαση να μην κάνω δική μου εκπομπή του χρόνου… Θα τα πω και παρακάτω, απλά ήταν κάπως απότομο και άγριο όλο αυτό που έγινε. Και επειδή ο κόσμος γενικά είναι σε μια ένταση με όλα αυτά που συμβαίνουν ή δε συμβαίνουν, για το συγκεκριμένο θέμα δεν υπάρχει λόγος γιατί δεν είναι αλήθεια» είπε ο Νίκος Μουτσινάς.