Νίκος Μάνεσης για την υπόθεση της Πάτρας: «Δεν ήταν ιδιαίτερα έξυπνη, σατανική μπορεί…»

μανεση-250x250.jpg

Σοκ έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο η υπόθεση της Πάτρας μετά τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας.

Ενώ το θέμα αυτό απασχόλησε και την εκπομπή “Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση” με τον Νίκο Μάνεση να εκφράζει την άποψή του για την μητέρα των κοριτσιών.

«Είχαμε πει και τηρήσαμε τον λόγο μας ότι δεν πρόκειται να ασχοληθούμε με το θέμα μέχρι την επισημοποίηση γιατί, αρκετοί δίκασαν και καταδίκασαν πριν – και εμείς ανεπισήμως. Ήταν εμφανές ότι υπήρχε εμπλοκή σε όλα αυτά τα οποία μας έχουν κάνει να ανατριχιάσουμε.

Μια γυναίκα φερόμενη ως δολοφόνος, η οποία χαρακτηρίζεται πανέξυπνη αλλά κατά τη δική μου άποψη, για να αρχίσουμε σιγά σιγά να παίρνουμε και θέση, δεν ήταν ιδιαίτερα έξυπνη, σατανική μπορεί.

Ιδιαίτερα έξυπνος δεν είναι ένας άνθρωπος που δίνει συνεντεύξεις, ζει μέσα στα social media και εκτίθεται επιβαρύνοντας τη θέση του και ένας άνθρωπος που βρίσκεται στο νοσοκομείο Παίδων και έχει αυτή τη συμπεριφορά που κινεί υποψίες και στους γιατρούς, ρωτάει αν υπάρχουν κάμερες στο μονόκλινο….

Αυτές δεν είναι κινήσεις ενός έξυπνου ανθρώπου, μπορεί να είναι σατανικός αλλά θα αποφανθεί η Δικαιοσύνη. Μια οικογένεια που όπως προκύπτει ζούσε μέσα στα ψέματα και που τώρα ανοίγει η διερεύνηση πολλών ακόμα υποθέσεων…» είπε ο Νίκος Μάνεσης.