Νέλλη Γκίνη: «Ο παραγωγός μου ζήτησε να σηκώσω το φόρεμά μου, αναποδογύρισα το γραφείο του κι έφυγα»

Νέλλη Γκίνη: «Ο παραγωγός μου ζήτησε να σηκώσω το φόρεμά μου, αναποδογύρισα το γραφείο του κι έφυγα»

Μία αναδρομή στην ζωή και στην καριέρα της έκανε η Νέλλη Γκίνη μέσα από την εκπομπή «Πάμε Δανάη».

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για τη γνωριμία και τη συνεργασία της με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, τους αγαπημένους ρόλους που υποδύθηκε αλλά και τον παραγωγό που της ζήτησε σε μία οντισιόν να σηκώσει το φόρεμά της.

«Το 1967 έκανα την πρώτη μου κινηματογραφική εμφάνιση στην ταινία “Ματωμένη Γη” με ένα μικρό ρόλο. Το 1981 γνώρισα τον Λάμπρο Κωνσταντάρα κι έγινα συμπρωταγωνίστριά του στην ταινία “Ο Λαμπρούκος Μπαλαντέρ” μαζί με την Μάρω Κοντού. Ο Λάμπρος είχε αρρωστήσει πριν από αυτή τη ταινία. Είχε γίνει καλά, επανήλθε, αλλά μετά έπεσε πάλι και δεν τα κατάφερε. Ο Λάμπρος στο Κάβο Ντόρο ήταν εξασθενημένος και έπρεπε να κατέβει κάτι σκαλιά, βρήκε τον τρόπο κρατώντας τον Τόνι Γιακωβάκη να τα κατέβει με την ίδια χάρη» είπε η Νέλλη Γκίνη.

Ενώ στη συνέχεια η ηθοποιός συμπλήρωσε: «Στα Εγκλήματα πέρασα εκπληκτικές στιγμές, μπήκα για ένα γκεστ κι έκανα 12 με 13. Στα πρώτα γύρισμα στα Εγκλήματα έλεγα στην Μαρία Καβογιάννη να κάνουμε πρόβα και εκείνη μου έλεγε να μην ανησυχώ, γιατί έχουμε πολλές πρόβες μπροστά μας».

«Απίστευτος ρόλος. Έκανα την κακιά πεθερά. Στο δρόμο με ρωτούσανε αν θα μπορούσα να είμαι τόσο κακιά πεθερά όσο ήμουν στο Κάτω Παρτάλι», είπε η Νέλλη Γκίνη για τον ρόλο της «Μήτραινας» που λάτρεψε ιδιαίτερα.

Τέλος, η Νέλλη Γκίνη εξομολογήθηκε: «Σε μία οντισιόν ο παραγωγός μου ζήτησε να σηκώσω το φόρεμα μου, είχε κλειδώσει την πόρτα και αναποδογύρισα το γραφείο του και έφυγα».