Νεφέλη Ορφανού: «Η ομοφυλοφιλία είναι παραβατική – Ούτε #Metoo, ούτε ‘σουτού»

Νεφέλη Ορφανού: «Η ομοφυλοφιλία είναι παραβατική - Ούτε #Metoo, ούτε ‘σουτού»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής “Mega Καλημέρα”, παραχώρησε η Νεφέλη Ορφανού.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Πέτρο Φιλιππίδη, στα ομόφυλα ζευγάρια και στο #Metoo.

«Δε δέχθηκα ποτέ ενοχλητική σεξουαλική παρενόχληση παρότι ήμουν και πολύ όμορφη. Αν θες, μπορείς να διαχειριστείς μια σεξουαλική παρενόχληση, είμαι κατηγορηματική σε αυτό. Ούτε #Metoo, ούτε ‘σουτού’. Θέλω; Φαίνεται από τα μαλλιά σου, τις κινήσεις σου. Τα θεωρώ αστεία αυτά που λέγονται, τι θα πει σεξουαλική παρενόχληση; Έχω υποστεί σεξουαλική παρενόχληση αλλά πήρα την καρέκλα και τον χτύπησα, ακόμα τρέχει», είπε η Νεφέλη Ορφάνου.

Ενώ σχετικά με τον Πέτρο Φιλιππίδη και τις κατηγορίες εναντίον του, η ίδια δήλωσε: «Τον αγαπάω πολύ. Ποτέ δε δέχθηκα παρενόχληση από τον Πέτρο Φιλιππίδη και ήμουν και όμορφο κορίτσι. Συνεργαστήκαμε αγαστά, ήταν πάρα πολύ καλός μαζί μου, με βοήθησε πολύ. Ο Φιλιππίδης είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος».

Μάλιστα, η Νεφέλη Ορφανού εξέφρασε την άποψή της για την ομοφυλοφιλία, λέγοντας: «Δεν “φταίει” ο κ. Κασσελάκης, η ομοφυλοφιλία θεωρείται πολύ “στρέιτ” πλέον. Εγώ δεν το πιστεύω αυτό. Η τάση του να είναι ο άνδρας μαζί με τη γυναίκα είναι θέμα τεκνοποίησης, η φύση σε πηγαίνει για να τεκνοποιήσεις. Η ομοφυλοφιλία είναι παραβατική. Και εγώ που δεν έκανα παιδιά είμαι παραβητική, γιατί δεν ήθελα, ήθελα να κάνω καριέρα. Η γυναίκα δεν μπορεί να έχει καριέρα και παιδί. Εξακολουθώ να πιστεύω ότι το να ερωτευτώ μια γυναίκα είναι σαν να ερωτεύομαι τη γάτα μου. Ποτέ δεν σκέφτηκα να κάνω έρωτα με τη φίλη μου».

«Δεν μπορώ να πάρω θέση για τους ομοφυλοφίλους που αποκτούν παιδιά γιατί δεν το καταλαβαίνω αυτό. Ένα παιδί πρέπει να έχει μητέρα και πατέρα, μια κανονική οικογένεια, δεν το συζητάω αυτό», πρόσθεσε η Νεφέλη Ορφανού.