Νεφέλη Ορφανού για τον σύντροφό της που έχει φύγει από την ζωή: «Είχε εξάρτηση με μένα, ήταν λίγο…»

Νεφέλη Ορφανού για τον σύντροφό της που έχει φύγει από την ζωή: «Είχε εξάρτηση με μένα, ήταν λίγο…»

Kαλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4», βρέθηκε η Νεφέλη Ορφανού.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον σύντροφό της που έχει φύγει από την ζωή αλλά και στην επιτυχημένη σειρά που πρωταγωνίστησε «Το Ρετιρέ».

«Το πρώτο ήταν το Ρετιρέ κι από πίσω ήταν ο Γιάννης Δαλιανίδης που δεν τον πολυγούσταρα αλλά εκείνος με αγαπούσε πολύ. Με επέλεξε από την προσωπική του φίλη Μαρλαίν κι έλεγε θα δω. Τελικά υπήρχε ένας μικρός ρολάκος και λέει να της τον δώσω; Από την τρίτη ημέρα που πήρα το αυτοκίνητο για να πάω κάπου, ακούω μπιπ μπιπ και σταματούσε η κυκλοφορία» δήλωσε η Νεφέλη Ορφανού και πρόσθεσε:

«Δεν τον συμπαθούσα γιατί στη φαντασία μου ήταν συνυφασμένος με ελληνικές ταινίες του συρμού. Έλεγα θα πάω με τον Γιάννη τον Δαλιανίδη; Ηλιθιότητες. Ο Γιάννης ήταν πολύ καλλιεργημένος άνθρωπος και μεγαλοαστός. Εξαιρετικός. Με λάτρεψε. Δεν ήθελα να πηγαίνω στα γυρίσματα. Έκανε μεγάλη το σίριαλ. Με φώναξε για τρία επεισόδια κι έκανα τρία χρόνια».

Τέλος, η Νεφέλη Ορφανού εξομολογήθηκε: «Μία μεγάλη σχέση που είχα “έφυγε” από τη ζωή… ακόμη μαζί του θα ήμουν. Έχασα τον σύντροφό μου. Ήταν γιατρός, πολύ καλός, ήξερε την φύση του ανθρώπου. Με αγαπούσε πάρα πολύ αλλά ποτέ δεν με είχε πιέσει για τίποτα. Είχε εξάρτηση με μένα. Ήταν λίγο μπον βιβέρ, με έκανε λίγο να ανησυχώ… Ήταν πολύ ήσυχος αλλά δυστυχώς δεν έζησε. Ήμασταν μαζί καμιά δεκαετία. Δεν ήθελα ποτέ να κάνω παιδί, ούτε εκείνος. Ήμασταν συνέχεια μαζί. Έφυγε ξαφνικά από καρδιά, δεν ήμουν προετοιμασμένη».