Νέα στοιχεία για την διαρροή βίντεο της Ιωάννας Τούνη: Θα καταθέσουν νέοι μάρτυρες

Νέα στοιχεία για την διαρροή βίντεο της Ιωάννας Τούνη: Θα καταθέσουν νέοι μάρτυρες

Η εκπομπή «Τι λες τώρα!» ασχολήθηκε με την υπόθεση της Ιωάννας Τούνη και την διαρροή προσωπικών της στιγμών στο διαδίκτυο.

Συγκεκριμένα καλεσμένοι της εκπομπής ήταν ο δικηγόρος του 35χρονου Γιάννης Γλύκας και ο Αναστάσιος Ντούγκας, δικηγόρος της Ιωάννας Τούνη.

«Υπάρχουν μάρτυρες που δεν υπήρχαν το 2020. Μάρτυρες οι οποίοι θα αποδείξουν όλα αυτά που κατατέθηκαν στη μήνυση. Έχουμε μάρτυρες που θα καταθέσουν ότι ο 35χρονος έστελνε και διακινούσε στα social του το συγκεκριμένο βίντεο» δήλωσε ο δικηγόρος της Ιωάννας, απαντώντας στον δικηγόρο 35χρονου που είχε υποστήριξε πως υπάρχει η αναφορά για επιπλέον μάρτυρες όμως «δεν έχει κληθεί κανείς να καταθέσει. Δεν υπάρχει καμία δικογραφία και καμία άσκηση ποινικής δίωξης. Όποιος καταθέσει θα αντιμετωπίσει τις συνέπειες γιατί είναι 100% σίγουρο πως θα είναι ψέματα».

Μάλιστα, ο συνήγορος υπεράσπισης του 35χρονου επιχειρηματία δεν αμφισβήτησε τη συμμετοχή του πελάτη του στο βίντεο ενώ πρόσθεσε ότι ο εντολέας του δεν ξέρει ποιος τραβούσε το βίντεο λέγοντας: «Mε κανέναν τρόπο δε συμμετέχει στην παραγωγή, αναπαραγωγή και μετάδοση του βιντεοληπτικού υλικού. Να μη θεωρούμε ως δεδομένο ότι ξέρει αυτόν που τράβηξε το βίντεο. Πρώτος έκανε μήνυση κατά αγνώστων».

«Αυτός που τραβούσε είναι εν αγνοία του πελάτη μου. Όταν αντιλήφθηκε ότι τον τραβούσαν βίντεο, σταμάτησε μετά από λίγα δευτερόλεπτα. Το πρόσωπο που φαίνεται είναι του εντολέα μου όχι της καταγγέλλουσας. Όποιος θέλει να κάνει revenge porn κρύβει το πρόσωπό του» πρόσθεσε ο δικηγόρος του 35χρονου που κατηγορείται από την Ιωάννα Τούνη.

Ενώ ο συνήγορος του 35χρονου αναρωτήθηκε γιατί η Ιωάννα Τούνη αποφάσισε να αποκαλύψει τώρα το όνομα του πελάτη του με τον δικηγόρο της infuencer να του απαντά:

«Είναι δικαίωμα του θύματος να μιλήσει οποιαδήποτε στιγμή αισθάνεται έτοιμο. Θα κατακρίνουμε την κ. Τούνη γιατί βγήκε και μίλησε τώρα; Τώρα βρήκε τη δύναμη. Έχει περάσει δύσκολα όλα αυτά τα χρόνια».