Νατάσα Θεοδωρίδου: «Τηλεοπτικές προτάσεις μου έχουν γίνει από παντού και με όλους τους τίτλους»

Νατάσα Θεοδωρίδου: «Τηλεοπτικές προτάσεις μου έχουν γίνει από παντού και με όλους τους τίτλους»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό», παραχώρησε η Νατάσα Θεοδωρίδου με αφορμή την ανανέωση της συνεργασίας της με τη Heaven Music.

Η τραγουδίστρια μεταξύ άλλων μίλησε για τραπ μουσική, για τις τηλεοπτικές προτάσεις που έχει δεχτεί κατά καιρούς, αλλά και για το αν οι άνδρες την πλησιάζουν.

«Οι άντρες μια χαρά με πλησιάζουν. Δηλαδή οι άντρες που πρέπει να με πλησιάσουν μια χαρά με πλησιάζουν», είπε η Νατάσα Θεοδωρίδου.

Όσον αφορά στη σχέση της με τις δύο κόρες της, Χριστιάνα και Ανδριάννα, η τραγουδίστρια ανέφερε: «Έχω 99% ισορροπημένη σχέση με τις κόρες μου. Αλλά αφήνω αυτό το 1% γιατί άνθρωποι είμαστε και μπορεί να συγκρουστούμε. Είμαι τυχερή σαν μητέρα, δεν χρειάστηκε να κάνω πολύ αγώνα, γιατί τα παιδιά μου είναι πολύ καλά».

«Μου αρέσει πάρα πολύ η τραπ μουσική. Μου αρέσει γιατί έχει ρυθμό για να χορεύεις. Τώρα όσον αφορά τα λόγια και το ότι αναφέρεται απαξιωτικά στις γυναίκες ή στους άντρες, τότε θα πρέπει και εμείς να κυνηγιόμαστε γιατί έχουμε πει διάφορα στα τραγούδια μας. Αν πάρεις τα λόγια και τους δώσεις ακριβή ανάλυση είμαστε χαμένοι από χέρι. Θα συνεργαζόμουν εχθές με τράπερ», δήλωσε η Νατάσα Θεοδωρίδου.

Τέλος, η Νατάσα Θεοδωρίδου αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο δεν έχει αποδεχτεί καμία τηλεοπτική πρόταση, λέγοντας: «Τηλεοπτικές προτάσεις μου έχουν γίνει από παντού και με όλους τους τίτλους. Δεν με βρίσκω εκεί όμως. Η μεγαλύτερη κατάκτηση της ζωής μου είναι η ελευθερία. Μπορώ να κάνω ότι θέλω, όπως το θέλω, χωρίς να μην με επηρεάζει κανείς. Δεν χρωστάω σε κανέναν και δεν μου χρωστάει και κανείς».