Νατάσα Θεοδωρίδου: «Ήμουν τίμια με τα παιδιά μου, τους είπα ότι το τραγούδι είναι η ζωή μου και δε θα το αφήσω»

Νατάσα Θεοδωρίδου: «Ήμουν τίμια με τα παιδιά μου, τους είπα ότι το τραγούδι είναι η ζωή μου και δε θα το αφήσω»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής “Πρωινό μας” και την Φαίη Σκορδά, παραχώρησε η Νατάσα Θεοδωρίδου.

Η τραγουδίστρια μεταξύ άλλων μίλησε και για τη σχέση που έχει με τις δυο κόρες της αλλά και τη βοήθεια που είχε από τη θεία της όταν εκείνη χώρισε από τον Ανδρέα Φουστάνο.

«Δεν είναι περίεργο το ότι οι κόρες μου έχουν διαφορετικούς μπαμπάδες. Εγώ λέγομαι Θεοδωρίδου, η μεγάλη μου κόρη Μπέτα και η μικρή Φουστάνου. Αν βγούμε εκτός Ελλάδος, δεν θα καταλάβει κανείς ότι είμαστε μαμά και κόρες. Το ότι παντρεύτηκα δύο φορές και δεν πήγε καλά, δεν έχει καμία σημασία», δήλωσε η Νατάσα Θεοδωρίδου.

Ενώ στη συνέχεια η τραγουδίστρια ανέφερε πως το μόνο που την ενδιέφερε ήταν να είναι οι κόρες της ευτυχισμένες και ψυχικά υγιείς.

«Η μόνη μου έγνοια ήταν να έχω υγιή παιδιά, να είναι άνθρωποι με μεγάλη καρδιά. Ήμουν πολύ τίμια με τα παιδιά μου, τους είχα πει ότι το τραγούδι είναι η ζωή μου και δεν θα το αφήσω πίσω για κανέναν λόγο», εξήγησε η Νατάσα.

Μάλιστα, θέλησε να πει ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στη θεία της, η οποία βρισκόταν δίπλα της, όταν χώρισε.

«Όταν χώρισα με τον Ανδρέα, ήρθε η θεία μου κι έμεινε μαζί μου για 13 χρόνια. Ήταν τα 13 πιο ωραία χρόνια της ζωής μου. Θα έλεγα ένα τεράστιο ευχαριστώ στη θεία Κούλα. Συγκινούμαι πάρα πολύ», είπε η Νατάσα Θεοδωρίδου.

Τέλος, η Νατάσα Θεοδωρίδου αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να ερωτευτεί ξανά και εξήγησε πως είναι πολύ πρόθυμη.

«Τον έρωτα τον ζω με χίλια, δεν φοβάμαι να πληγωθώ. Για μένα ο έρωτας είναι να δεις κάποιον, να σου γεννηθούν συναισθήματα και όταν τον αγγίξεις να πεις, εδώ είμαστε. Δεν είμαι ερωτευμένη, αλλά θα ήθελα πολύ», δήλωσε κλείνοντας η τραγουδίστρια.