Ναταλία Γερμανού στην Καινούργιου μετά το…διαβάστηκε: «Το κόλπο που έκανα εγώ επί σειρά ετών…»

Ναταλία Γερμανού στην Καινούργιου μετά το…διαβάστηκε: «Το κόλπο που έκανα εγώ επί σειρά ετών...»

Η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή της “Super Κατερίνα”, αποκάλυψε πως είχε προσκαλέσει κάποιον σπίτι της για φαγητό, ωστόσο δεν της είχε απαντήσει για πέντε μέρες.

«Γλυκά φτιάχνω… Άσε με κι έχω προσκαλέσει έναν άνθρωπο να έρθει να φάει σπίτι και δεν μου έχει απαντήσει 5 μέρες», είπε η Κατερίνα Καινούργιου και πρόσθεσε: «Δεν της κάνω πλάκα, να το πω. Του έχω στείλει μήνυμα να μιλήσουμε, του λέω θες να έρθεις σπίτι να μαγειρέψω και κάνει πως δεν το βλέπει, ενώ μπαίνει στο viber και σε αυτά. Μια εβδομάδα δεν το βλέπει και του λέω ζυμαρικά μπορώ να φτιάξω και δεν μου απαντάει. Ή δεν με γουστάρει, που αποκλείεται αυτό, ή φοβάται τη μαγειρική μου. Θα του στείλω μήνυμα ότι θα της μαγειρέψει ο Πέτρος».

Ωστόσο, τα όσα είπε η Κατερίνα Καινούργιου σχολιάστηκαν στην εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται” και η Ναταλία Γερμανού θέλησε να της δώσει μια συμβουλή.

«Να πω στη φίλη μου την Κατερίνα πως αποκλείεται να μη σε γουστάρει. Δεν υπάρχει περίπτωση. Τώρα για το θέμα της μαγειρικής. Άκου τι θα κάνεις φιλενάδα. Το κόλπο που έκανα εγώ επί σειρά ετών, άχαστο! Θα παραγγέλνεις λιχουδιές από τα καλύτερα εστιατόρια που είναι στην περιοχή σου, θα τα βάζεις σε δικά σου πιάτα, θα τα στρώνεις στο τραπέζι και θα λες “καλά δεν έχω φτιάξει και τίποτα φοβερό.

Αυτά είναι τα εύκολά μου εμένα”. Άμα του πεις “έλα να μαγειρέψουμε μαζί” θα περιμένει να μαγειρέψεις κι εσύ. Κατερίνα αυτό που έκανα εγώ χρόνια, τις πιο πολλές έπιανε. Κάποιες άλλες έβρισκε τη σακούλα του ντελίβερι στην κουζίνα και μου έλεγε “αα με κορόιδευες”», είπε η Ναταλία Γερμανού.