Ναταλία Γερμανού: “Πιο πολύ μπορεί να μαλώνατε παλιά όταν ήσασταν κανονικό ζευγάρι παρά τώρα”

Ναταλία Γερμανού: “Πιο πολύ μπορεί να μαλώνατε παλιά όταν ήσασταν κανονικό ζευγάρι παρά τώρα”

Καλεσμένη στην εκπομπή “Το Πρωινό”, βρέθηκε η Ναταλία Γερμανού και έκανε μια κουβέντα με τον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά, ενώ στην έναρξη της συνέντευξης θέλησε να τους ρωτήσει πως νιώθουν που βρίσκονται και πάλι μαζί τηλεοπτικά.

Μάλιστα, η Ναταλία είπε και μια ατάκα για τους τσακωμούς του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά.

«Πως είστε; Πως νιώθετε που είσαστε μαζί μετά από τόσο καιρό; Εγώ σας βλέπω σαν μην πέρασε μια ημέρα, σαν να μην άλλαξε τίποτα», είπε η Ναταλία Γερμανού με τον Γιώργο Λιάγκα να απαντάει: «Εντάξει έχουν αλλάξει κάποια πράγματα».

Από την πλευρά της, η Φαίη Σκορδά είπε: «Τηλεοπτικά η δουλειά, είναι δουλειά. Δηλαδή οι ρυθμοί και το πώς ήμασταν στην εκπομπή δεν αλλάζει. Ούτε ποτέ είχαμε μαλώσει, όσο μαλώναμε για την εκπομπή μαλώνουμε και τώρα κατάλαβες;».

Τότε, η Ναταλία Γερμανού σχολίασε: «Νομίζω ότι πιο πολύ μπορεί να μαλώνατε παλιά όταν ήσασταν κανονικό ζευγάρι παρά τώρα. Όχι για την εκπομπή, για τη ζωή σας γενικά».

«Τώρα στη ζωή μας δεν μαλώνουμε», είπε ο Γιώργος Λιάγκας με την Ναταλία Γερμανού να προσθέτει: «Τώρα δεν μαλώνετε πια, δεν έχετε λόγο να μαλώνετε, τώρα είναι όλα μια χαρά. Ο μπαμπάς μου έλεγε πάντα, καλή του ώρα εκεί που είναι, ότι περισσότερη σημασία από έναν πετυχημένο γάμο είναι ένα πετυχημένο διαζύγιο».