Ναταλία Γερμανού: «Όφειλα να σεβαστώ ότι ο Πέτρος Ίμβριος ήθελε να γίνει πατέρας»

Ναταλία Γερμανού: «Όφειλα να σεβαστώ ότι ο Πέτρος Ίμβριος ήθελε να γίνει πατέρας»

Η Ναταλία Γερμανού μέσα από την εκπομπή της “Καλύτερα δε γίνεται” αναφέρθηκε στις πρόσφατες δηλώσεις που έκανε ο Πέτρος Ίμβριος στην εκπομπή “Μαμά – δες”.

Συγκεκριμένα ο τραγουδιστής αποκάλυψε ότι σεβάστηκε την επιλογή της παρουσιάστριας να μην αποκτήσουν μαζί ένα παιδί όταν ήταν παντρεμένοι.

«Ήθελα να κάνω παιδιά από την αρχή, από τον πρώτο μου γάμο με τη Ναταλία Γερμανού. Πάντα ήλπιζα ότι θα κάνουμε παιδί, δηλαδή ήθελα μια οικογένεια αλλά η Ναταλία δεν το ήθελε και εγώ το σεβάστηκα. Με τη Ναταλία έχουμε μια πολύ καλή σχέση, είναι η οικογένειά μου. Το έχω πει πολλές φορές και επιμένω σε αυτό. Πραγματικά, το να χωρίζεις το κρεβάτι σου με κάποιον ή το σπίτι σου, δεν σημαίνει ότι τον μισείς. Μας έληξε ρε παιδιά, τι να κάνουμε τώρα; Η αγάπη όμως δεν θα παραμείνει; Πέρασα πολύ δύσκολα μετά τον χωρισμό μας, κάθε χωρισμός είναι ένας μικρός θάνατος», είπε ο Πέτρος Ίμβριος.

«Όσο σαφές και να ‘ναι, όταν γνωρίζεις έναν άνθρωπο και του λες από την αρχή ότι δεν έχει χτυπήσει το καμπανάκι της μητρότητας και αυτός ο άνθρωπος το σέβεται αλλά πάντα μέσα του μπορεί να ελπίζει ότι αυτό το πράγμα με την πάροδο του χρόνου θα αλλάξει.

Αυτό το σπουδαίο πλάσμα, ακριβώς επειδή είναι γεννημένος για μπαμπάς, έχει τη στόφα του γονιού σε κάθε κύτταρό του, επειδή σεβάστηκε το γεγονός ότι εγώ δεν ήθελα να γίνω μητέρα, όφειλα και εγώ να σεβαστώ το γεγονός ότι εκείνος ήθελε να γίνει πατέρας και να μην του στερήσω αυτή τη χαρά που σήμερα βιώνει.

Γι’ αυτό σήμερα έχουμε τη σχέση που έχουμε. Όταν δεν έχεις απωθημένο ότι κατέστρεψες ή σε κατέστρεψε κάποιος μπορείς να διατηρήσεις μια σχέση αγάπης, σεβασμού και απέραντης εκτίμησης για όσα έχεις ζήσει», σχολίασε η Ναταλία Γερμανού.