Ναταλία Γερμανού για Γιώργο Καράβα: «Δεν είναι καθόλου κακό ο κάθε άνθρωπος να ευχαριστεί τον…»

Ναταλία Γερμανού για Γιώργο Καράβα: «Δεν είναι καθόλου κακό ο κάθε άνθρωπος να ευχαριστεί τον...»

Τις δηλώσεις του Γιώργου Καράβα στην εκπομπή «Night out» του Θεοχάρη Ιωαννίδη, για το επαγγελματικό του μέλλον και για την επιλογή του να μην ξανά συμμετάσχει στο GNTM, σχολίασε η Ναταλία Γερμανού μέσα από την εκπομπή της.

«Κάποιοι ίσως θεώρησαν ότι το ύφος του είναι αλαζονικό αλλά ο κάθε άνθρωπος έχει τον τρόπο του όταν μιλάει», είπε η Ναταλία Γερμανού και συνέχισε:

«Να πω κι αυτό και να το κλείσω το θέμα του Καραβά. Δεν είναι καθόλου κακό και θα συμφωνήσω με την Εβελίνα, ο κάθε άνθρωπος να ευχαριστεί τον εαυτό του, αν θεωρεί ότι έχει δουλέψει πολύ σκληρά με τον εαυτό του και αν θεωρεί ότι έχει κάνει πράγματα, να λέει και στον εαυτό του “ ένα μπράβο ρε φίλε, τα πήγες καλά, τα κατάφερες καλά”. Είναι καλύτερο αυτό από το να μεμψιμοιρούμε και συνέχεια να λυπόμαστε τον εαυτό μας και να λέμε “χάλια τα έκανες πάλι”.

Είναι μια υγιής αντίληψη ζωής του αυτή Γιώργου. Τώρα όσον αφορά το ότι κάποιοι άλλοι άνθρωποι έχουν έναν άλλον τρόπο ίσως λίγο πιο ταπεινό όταν μιλούν, αυτό έχει να κάνει με τον κάθε άνθρωπο. Άλλοι μιλούν πιο ταπεινά, άλλοι έχουν μια αυτοπεποίθηση. Του είπε “να σου πω φίλε μου, εγώ μπορώ να κάνω τα πάντα”. Αυτό ίσως κάποιους τους ενόχλησε».