Ναταλία Γερμανού: «Ένιωσα την ανάγκη να του τηλεφωνήσω και μέσα σε γοερά κλάματα να του πω “συγχώρεσέ με!”»

Ναταλία Γερμανού: «Ένιωσα την ανάγκη να του τηλεφωνήσω και μέσα σε γοερά κλάματα να του πω “συγχώρεσέ με!”»

Συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ!, παραχώρησε η Ναταλία Γερμανού.

Η παρουσιάστρια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή και αποκάλυψε πως πριν κάποια χρόνια επικοινώνησε με τον Πέτρο Ίμβριο και κλαίγοντας του ζήτησε συγγνώμη.

Και εσύ τα έχεις βρει στη δουλειά σου. Στην προσωπική σου ζωή;

Κατά καιρούς τα βρίσκω και τα χάνω. Θα ήταν πολύ αχάριστο εκ μέρους μου να πω ότι έχω υπάρξει άτυχη στην προσωπική μου ζωή. Και εσύ κι εγώ ξέρουμε ότι έχω περάσει πολύ ωραία. Έχω κάνει λάθη απέναντι σε ανθρώπους. Τα πλήρωσα και καλά να πάθω. Έχω όμως περάσει και υπέροχα με καταπληκτικούς ανθρώπους. Τώρα βρίσκομαι σε ένα σταυροδρόμι πολύ διαφορετικό. Δεν ψάχνω τίποτα και από τη στιγμή που δεν ψάχνω νιώθω ότι θα βρω κάτι πολύ σωστό.

Τις προάλλες ο Μουτσινάς έλεγε στην εκπομπή του ότι επικοινώνησε με πρώην σύντροφό του και απολογήθηκε για συμπεριφορές του. Έχεις κάνει κάτι αντίστοιχο;

Βέβαια. Με πάρα πολλά κλάματα και σε ανύποπτη στιγμή. Δεν με πειράζει να πω ότι ήταν ο Πέτρος (σ.σ. Ίμβριος) γιατί έχω μια εξαιρετική σχέση με τη γυναίκα του, με έχουν βάλει στο σπίτι τους και έχω πάρει αγκαλιά το παιδί τους.

Εντάξει, έχουν περάσει τόσα χρόνια από τον χωρισμό σας.

Έχουμε χωρίσει από το 2003. Ίσως είχε βοηθήσει και η ψυχανάλυση σε αυτό που έκανα. Πριν από τέσσερα χρόνια ένιωσα την ανάγκη να του τηλεφωνήσω και μέσα σε γοερά κλάματα να του πω «συγχώρεσέ με! Πόσο απαίσια και φρικτή ήμουν που σου έκανα αυτό και εκείνο και το άλλο». Τον είχα πετύχει πάνω στο φαγητό τον άνθρωπο. «Τι έπαθες, παιδάκι μου;» να μου λέει. «Πού τα θυμήθηκες όλα αυτά; Σε έχω συγχωρήσει, σταμάτα να κλαις!». Δεν ξέρω τι με είχε πιάσει.

Κάτι θα είχε προκαλέσει αυτό το ξέσπασμα, δεν μπορεί. Ναι.

Σκεφτόμουν πόσο μου είχε σταθεί στον θάνατο του πατέρα μου και αν δεν τον είχα τότε μπορεί να είχα σπάσει σε 1.000 κομματάκια. Ένιωσα ότι δεν ήμουν αντάξιά του. Ξέρεις, είμαι άνθρωπος της «συγγνώμης». Και λέω πάντα «ευχαριστώ». Είναι οι δύο πολύτιμες λέξεις της ζωής μου.