Ναταλία Γερμανού: «Δεν μπορούσαν να πουν ότι ήταν μια κακή συνέντευξη, αλλά ότι είμαι πατσαβούρα, γριά, ντροπή του πατέρα μου»

Ναταλία Γερμανού: «Δεν μπορούσαν να πουν ότι ήταν μια κακή συνέντευξη, αλλά ότι είμαι πατσαβούρα, γριά, ντροπή του πατέρα μου»

Το τρίτο συνέδριο του «The Upfront Initiative» για την ισότητα, τη συμπερίληψη, την ποικιλομορφία και την ορατότητα στον εργασιακό χώρο που διοργάνωσε η Lifo, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 14 Μαρτίου στο Ωδείο Αθηνών.

Μάλιστα, το παρών έδωσε και η Ναταλία Γερμανού, η οποία μίλησε για τη συμπερίληψη στην ελληνική τηλεόραση αλλά και τα αισχρά σχόλια που έχει δεχτεί κατά καιρούς.

«Ήρθα για πρώτη φορά αντιμέτωπη με σκληρό πρόσωπο των social media, όταν φιλοξένησα τον (ακτιβιστή) Ιάσονα Αποστολόπουλο. Μου ήρθε το πρώτο κύμα στα μούτρα. Χρησιμοποίησαν το φύλο μου για να χτυπήσουν τη δουλειά μου, δεν μπορούσαν να μου πουν ότι ήταν μια κακή συνέντευξη, πρέπει να πουν ότι είσαι πατσαβούρα, γριά, ντροπή του πατέρα σου.

Θα με χειροκροτούσε ο πατέρας μου αν ζούσε γιατί όσοι τα έγραψαν, δεν ήξεραν τον Φρέντι. Μετά συνήθισα, κατάλαβα πως ό,τι κι αν κάνω θα χρησιμοποιείται πάντα εναντίον μου η γυναικεία υπόσταση, θα χρησιμοποιούν ηλικία και φύλο» είπε η Ναταλία Γερμανού.

«Όταν πάρεις απόφαση να κάνεις τηλεόραση που αξίζει σε τηλεθεατές και σε εσένα, όλα έρχονται με ένα τίμημα. Ή θα πας με το ρεύμα με θέματα που είναι αρεστά σε όλους ή θα κάνεις το κάτι παραπάνω» πρόσθεσε η Ναταλία Γερμανού.