Νάσος Παπαργυρόπουλος: «Πήγα να πέσω θύμα απαγωγής στην Ινδία, ήταν προσχεδιασμένο»

Νάσος Παπαργυρόπουλος: «Πήγα να πέσω θύμα απαγωγής στην Ινδία, ήταν προσχεδιασμένο»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα», παραχώρησε ο Νάσος Παπαργυρόπουλος.

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή, το Survivor αλλά και την απαγωγή στην Ινδία πριν τέσσερα χρόνια.

«Ήταν όλο προσχεδιασμένο, από το μέρος που θα πήγαινες, από τον ταξιτζή που θα σε οδηγούσε, από κάποιον που θα σου έλεγε ότι πας λάθος, θα βρισκόσουν σε ένα τουριστικό γραφείο που δεν θα ήταν τουριστικό γραφείο» ανέφερε ο Νάσος Παπαργυρόπουλος και πρόσθεσε:

«Κατάλαβα ότι πάει να γίνει έτσι, όταν μου είπαν για κάποιους προορισμούς στη βόρεια Ινδία, στα σύνορα με το Πακιστάν, οι οποίοι εγώ ήξερα ότι εκείνη την περίοδο είναι κλειστά, γιατί έχει πάρα πολύ χιονόπτωση. Κάπως έτσι γλίτωσα. Έχει 4 χρόνια περίπου».

Όσο για την προσωπική του ζωή, ο Νάσος Παπαργυρόπουλος δήλωσε: «Είμαι ανοιχτός στα πάντα, απλά δεν επιδιώκω πράγματα. Είμαι “πολιορκημένος” από υποχρεώσεις».

Στη συνέχεια ο Νάσος Παπαργυρόπουλος αναφέρθηκε στο Survivor, αποκαλύπτοντας: «Δεν θα με επέλεγαν ξανά, γιατί δεν θα έμπαινα στη διαδικασία να τσακώνομαι με συμπαίκτες μου. Όλοι προσπαθούσαμε να βρούμε φαγητό, έχουμε φάει κι αποφάγια από σκύλο, κάτι ξινισμένα μακαρόνια και κρέατα. Τα πλύναμε στη θάλασσα και τα φάγαμε».