Νάσος Παπαργυρόπουλος για Τόλη Βοσκόπουλο: “Είχα την ασύλληπτη τύχη να τον έχω νονό…”

Νάσος Παπαργυρόπουλος για Τόλη Βοσκόπουλο: "Είχα την ασύλληπτη τύχη να τον έχω νονό…"

Όπως έγινε γνωστό, την Δευτέρα 19 Ιουλίου ο Τόλης Βοσκόπουλος άφησε την τελευταία του πνοή από ανακοπή καρδιάς, σε ηλικία 81 ετών.

Ο πρίγκιπας του λαϊκού τραγουδιού άφησε μια πλούσια παρακαταθήκη τα τραγούδια του στον κόσμο που τον λάτρεψε, αλλά και στους νεότερους καλλιτέχνες.

Μάλιστα, με την είδηση του θανάτου του ο Νάσος Παπαργυρόπουλος που είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media, έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Ο ίδιος στο μήνυμά του αποκάλυψε μάλιστα πως ο «πρίγκιπας του ελληνικού τραγουδιού» ήταν νονός του.

«Για τους περισσότερους ήταν ένας Μύθος… Εγώ είχα την ασύλληπτη τύχη να τον έχω Νονό, να χριστώ με λάδι απ´ τα χέρια του και να έχω την ευκαιρία να γνωρίσω πέρα απ το καλλιτεχνικό του κάλλος, και το υπέρτατο εύρος της Ελληνικής του Ψυχής!! Άλλα δε χρειάζεται να προσθέσω, τα έχει ήδη πει η Ιστορία και θα πει κι αλλά τόσα!
Καλό ταξίδι νονέ, σε βλέπω ήδη να σιγοτραγουδάς χαμογελώντας στην αγκαλιά του Δημιουργού. Ευχαριστώ για όλα» έγραψε ο Νάσος Παπαργυρόπουλος, ανεβάζοντας παράλληλα στο Instagram μια φωτογραφία από τη βάφτισή του, στην αγκαλιά του Τόλη Βοσκόπουλου.

Ενώ ο ηθοποιός μίλησε συγκινημένος και στην εκπομπή «Καλοκαίρι #Not» και αποκάλυψε πως πριν από δύο περίπου εβδομάδες έμαθε πως η υγεία του Τόλη Βοσκόπουλου είχε επιδεινωθεί.