Μυρτώ Αλικάκη: “Δύο πράγματα έχω ακούσει βασικά για μένα. Ότι είμαι εθισμένη στην κοκαΐνη και ότι…”

Μυρτώ Αλικάκη: "Δύο πράγματα έχω ακούσει βασικά για μένα. Ότι είμαι εθισμένη στην κοκαΐνη και ότι…"

Καλεσμένη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα», βρέθηκε η Μυρτώ Αλικάκη.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για το ελληνικό #metoo, ενώ ανέφερε πως για την ίδια λένε, κατά καιρούς, ανυπόστατα πράγματα, όπως ότι είναι εθισμένη στην κοκαΐνη και ότι έχει ανορεξία.

«Πολλές φορές ακούμε κάτι ή βλέπουμε κάτι αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι για αυτό το κάτι μπορούμε να ξέρουμε που μπορεί να φτάσει ή τι μπορεί να είναι. Είναι δύο τελείως διαφορετικά πράγματα. Επίσης, φαντάζομαι θα συμφωνήσεις μαζί μου, επειδή και για σένα θα έχουν ακουστεί κάποια πράγματα όπως και για μένα. Kαι έχουν έρθει να μου τα πουν άνθρωποι, τα οποία ήταν εντελώς ανυπόστατα, δεν δίνω πάντα και τρομερή βάση σε όλα αυτά.

Δύο πράγματα έχω ακούσει βασικά για μένα… Ότι είμαι εθισμένη στην κοκαΐνη και ότι έχω ανορεξία, επειδή είμαι αδύνατη. Δεν έχει σημασία, αν πάντα ήμουν αδύνατη. Ακόμη κι αν αδυνάτισα κάποια στιγμή, τίποτα από τα δύο δεν έχουν σχέση με τη ζωή μου. Αλλά όταν λέω καμία σχέση, εννοώ καμία σχέση.

Στα social media νιώθω πως είναι μια μάστιγα, ότι έχει δημιουργηθεί ξαφνικά η αίσθηση ότι επειδή μπορούμε να μπούμε στο Internet, έχουμε μια απίστευτη δύναμη. Επειδή μπορούμε να κάνουμε ένα σχόλιο από τον καναπέ μας. Εγώ στην προσπάθειά μου να μην μπω να μη μπω σε αυτό το τρυπάκι. Δηλαδή δε μπορώ να πιστέψω τίποτα» ανέφερε η Μυρτώ Αλικάκη.