Μυριέλλα Κουρεντή: «Έγραφαν ότι είχα σχέση και την κεράτωνα, ότι είμαι έγκυος και ότι κατάγομαι από την Αλβανία»

Μυριέλλα Κουρεντή: «Έγραφαν ότι είχα σχέση και την κεράτωνα, ότι είμαι έγκυος και ότι κατάγομαι από την Αλβανία»

Στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα», μίλησε η Μυριέλλα Κουρεντή.

Η ηθοποιός με αφορμή τη συμμετοχή της στον φετινό κύκλο του Survivor, ξέσπασε για όσα γράφτηκαν για εκείνη σχετικά με την προσωπική της ζωή και την καταγωγή της.

«Αισθάνθηκα αδικημένη μέσα στο παιχνίδι γιατί δεν προκάλεσα κακό σε κάποιον και χρησιμοποιήθηκα. Πολλοί βγήκαν και μίλησαν για να με προστατεύσουν γιατί αντιλαμβάνονταν ότι δεν μπορούσε να βγει ο χαρακτήρας μου μέσα σε τρεισήμισι ώρες επεισοδίου. Ακούστηκαν πολλά πράγματα που δεν ίσχυαν, όπως ότι είχα σχέση έξω και την κεράτωνα.

Είδα σε εξώφυλλο ότι είμαι έγκυος και περνάω καυτές νύχτες με τον Κατσαούνη. Τι καυτές νύχτες; Το μόνο που είχε συμβεί ήταν ένα φιλί. Ήταν απαράδεκτο. Ήταν άσχημο και ρατσιστικό να κάθονται να γράφουν πράγματα για την καταγωγή μου. Αν ήμουν από την Αλβανία θα ήμουν πολύ περήφανη για την καταγωγή μου και την παιδεία μου. Είμαι από την Ελλάδα.

Ο μπαμπάς μου είναι από την Αθήνα και η μαμά μου από την Κρήτη. Η μητέρα μου ξέρει ποιο είναι το παιδί της. Στην αρχή είπα ότι είχα σχέση για να μη με πλησιάσουν. Ο Τζον ήξερε πως εγώ θέλω να προστατευτώ» είπε η Μυριέλλα Κουρεντή.