«Μου είχε προτείνει ο Χάρης Ρώμας να κάνω τον ρόλο του Μάνθου Φουστάνου δεν είχα χρόνο τότε, χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο»

«Μου είχε προτείνει ο Χάρης Ρώμας να κάνω τον ρόλο του Μάνθου Φουστάνου δεν είχα χρόνο τότε, χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Mega καλημέρα» και τον Θανάση Πάτρα, παραχώρησε ο Ρένος Χαραλαμπίδης.

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως είχε αρνηθεί το ρόλο του “Μάνθου Φουστάνου” στο “Κωνσταντίνου και Ελένης“.

«Ο Μάρκος Σεφερλής έχει αποδείξει ότι δεν είναι τυχαίος και βέβαια θα τον έβαζα σε ταινία, αυτό που κάνει είναι στα όρια του άθλου. Είδαμε ανθρώπους που αυτοανακηρύχθηκαν σε βασιλιάδες να μπαίνουν φυλακή. Από την αλαζονεία μπορείς να φτάσεις από τη γραφικότητα μέχρι το έγκλημα. Στο “Κάτι τρέχει με τους δίπλα” συμμετείχα για να μαζέψω λεφτά για την επόμενη ταινία μου», είπε ο Ρένος Χαραλαμπίδης και πρόσθεσε:

«Μου είχε προτείνει ο Χάρης Ρώμας να κάνω το ρόλο που έκανε εξαιρετικά ο Βασίλης Κούκουρας. Είναι υπέροχος ο Κούκουρας. Κάθε φορά που το βλέπω, χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο. Δεν είχα χρόνο τότε, έκανα το “No Budget Story”, έγραφα τα “Φθηνά Τσιγάρα”. Θα μου ταίριαζε πάρα πολύ ο ρόλος. Έκαναν τη μεγαλύτερη επιτυχία όλων των εποχών. Είναι ένα “όχι” που το έχω μετανιώσει».