Μιμή Ντενίση για Λάκη Λαζόπουλο: «Δεν υπάρχει καμία κόντρα, έχουμε βρεθεί, πήγαμε και φάγαμε»

Μιμή-Ντενίση-Λάκη-Λαζόπουλο-250x250.png

Καλεσμένη στην εκπομπή «Το Πρωινού», βρέθηκε η Μιμή Ντενίση.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων ρώτησε την ηθοποιό για τον Λάκη Λαζόπουλο και την πολυσυζητημένη κόντρα τους.

Μάλιστα, η Μιμή Ντενίση έδωσε τη δική της απάντηση και ξεκαθάρισε πως ανάμεσά τους δεν υπάρχει καμία κόντρα.

«Είδα στα sites κάτι τρελά, “χαμός, νέα κόντρα”. Δεν υπάρχει καμία κόντρα. Εγώ δεν έχω καμία κόντρα με τον Λάκη. Ο Λάκης κάνει σάτιρα. Εγώ κάνω κάτι άλλο. Κάποια πράγματα που λέω και που θα τα ξαναπώ, εκείνου μπορεί να του φαίνονται περίεργα. Αλλά δεν είναι αυτό το θέμα. Είναι ότι αν πεις κάτι θετικό, δε θα παίξει σε χίλια sites.

Αυτό κάνει ο Λάκης. Πιάνει τη Μιμή και λέει κάτι ψιλοαρνητικό για να το παίξουν. Δε νομίζω ότι τον ενόχλησε που είπα ότι η “Σμύρνη μου αγαπημένη” θα έπρεπε να προταθεί για Όσκαρ. Γιατί να τον ενοχλήσει; Βρήκε μια ευκαιρία. Εγώ θα το ξαναπώ. Ήταν λάθος που δεν πήγε η “Σμύρνη”. Εγώ δεν είπα να πάρει Όσκαρ, αλλά να προταθεί.

Δεν τα έχουμε χαλασμένα με τον Λάκη Λαζόπουλο. Τηλέφωνο μπορώ να τον πάρω να του πω “γεια σου τι κάνεις;”. Έχουμε βρεθεί, πήγαμε και φάγαμε. Μια δουλειά κάνει και αυτός. Η σάτιρα στα αρνητικά στηρίζεται. Εγώ όμως κάνω άλλη δουλειά. Το να δίνω τίτλους ξέρεις πόσο εύκολο μου είναι; Εδώ την έχω την ατάκα να σου δώσω τίτλο και ξέρω πως δε θα μπει τίτλος αν δε μιλήσω. Δε θέλω να διαφημίζομαι έτσι, δε θέλω» τόνισε η Μιμή Ντενίση.