Μιχάλης Συριόπουλος: «Θεωρώ ότι οι “Πανθέοι” αδικήθηκαν, από την πρώτη εβδομάδα ακούγαμε ότι…»

Μιχάλης Συριόπουλος: «Θεωρώ ότι οι "Πανθέοι" αδικήθηκαν, από την πρώτη εβδομάδα ακούγαμε ότι...»

Καλεσμένος στην εκπομπή “Στούντιο 4”, βρέθηκε ο Μιχάλης Συριόπουλος.

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για τον ρόλο του στη σειρά «Οι Πανθέοι», ενώ παραδέχτηκε πόσο τον επηρέασαν οι φήμες που ήθελαν τη σειρά, από την αρχή της προβολής της να κόβεται.

«Οι Πανθέοι ήταν μια υπέροχη συγκυρία από θέμα συνεργατών. Ένα τεράστιο μάθημα. Θεωρώ ότι αδικήθηκαν. Δε ξέρω τι είναι αυτό που κάνει μια σειρά να αδικείται και μια άλλη να πριμοδοτήται από ένα κανάλι. Μου έκανε εντύπωση που παρόλο που δεν πήγε όπως θα θέλαμε η σειρά, το μπάτζετ συνέχιζε να είναι αξιοπρεπέστατο και δε μας επηρέασε στη δουλειά μας όλο αυτό.

Είναι πολύ περίεργο να ακούς ότι κόβεται ή θα κοπεί γιατί δεν έχει τηλεθέαση. Το ακούμε από την πρώτη εβδομάδα και είναι πάρα πολύ περίεργο. Και οι σκηνοθέτες μας φρόντισαν πάρα πολύ στο να ενωθούμε και να κάνουμε τη δουλειά μας κλείνοντας τα αυτιά μας. Πρώτα διαβάζαμε πράγματα και μετά πηγαίναμε στη δουλειά μας… Γιατί τόσο εύκολα να ακούγονται τέτοιες κακίες;» είπε ο Μιχάλης Συριόπουλος.

«Υπήρχε από τον αρχή ένα περίεργο μένος με αυτή τη σειρά και το ότι δεν πήγε καλά… Ποτέ μου δεν το κατάλαβα και από ένα σημείο και μετά σταμάτησα να ασχολούμαι. Αγχωνόμουν… Δεν άφησε πίκρα, απλά από ένα σημείο και μετά είπα ότι θα κλείσω τα αυτιά μου και θα το απολαύσω. Το συζητάγαμε μεταξύ μας αλλά από ένα σημείο και μετά έγινε το αστείο μεταξύ μας… Μου κάνει επίσης εντύπωση που ενώ έχουμε τόσο χαμηλά νούμερα, μας σταματάνε τόσοι άνθρωποι στο δρόμο και μας μιλάνε γι’ αυτό» κατέληξε ο Μιχάλης Συριόπουλος.